עבור לתוכן

מתלבט בין צורב מקליט ועורך לבין כרטיס טלויזיה..

Featured Replies

פורסם

אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש

המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה.

אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה.

המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר.

אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D

שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html

מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ עליו מאשר כרטיס טלויזיה ??

אשמח לעצות

תודה מראש

מיקי

פורסם

צורב DVD לא יכול להמיר לך קסטות וידאו, מה שאתה צריך זה כרטיס טלויזיה.

פורסם

יצא לך יותר זול ויעיל לקנות כרטיס טלוויזיה ב200 ש"ח +\- וצורב DVD בעוד 230 ש"ח.........

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אחשוב על זה באמת

תודה על התשובות

אבל האם את המחשיר הזה של LG אתם מכירים ? מישהו התנסה איתו?

מה הביצועים שלו?

פורסם

אני לא ראיתי אותו בפעולה, אם הוא עושה את מה שהסקירה שלו אומרת, אז הוא יכול להיות פתרון נפלא.

פורסם

הוא עולה קצת פחות מ600 ש"ח........ איך זה פתרון נפלא אם כרטיס הקלטה יעלה לי 200 ש"ח וצורב DVD לדוגמאת הH22 יעלה לי עוד 230 ש"ח ויעשו את אותה העבודה רק טוב יותר?

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

שאני מטיל ספק רק בכרטיסי הטלויזיה והעריכה של ה 200 או 300 שקל הבנתי שהם בעייתיים כלומר איסנכוניזציה בין הסאונד לוידאו שהם דוגמים

השאלה האם הצורב הזה עושה את העבודה בלי פאשלות . מה הביצועים שלו

אם מישהו עוד יודע לתת לי עצה מנסיון אשמח

תודה

פורסם

איך זה פתרון נפלא אם כרטיס הקלטה יעלה לי 200 ש"ח וצורב DVD לדוגמאת הH22 יעלה לי עוד 230 ש"ח ויעשו את אותה העבודה רק טוב יותר?

עבודה יותר טובה אני לא בטוח, כמו שאמרתי אני אישית לא ראיתי את הצורב המדובר בפעולה, אם הוא עובד כמו שטוענים אז הוא חוסך לך עוד כרטיס מיותר על ה PCI.

שאני מטיל ספק רק בכרטיסי הטלויזיה והעריכה של ה 200 או 300 שקל הבנתי שהם בעייתיים כלומר איסנכוניזציה בין הסאונד לוידאו שהם דוגמים

תלוי איזה כרטיס, כל משפחות ה Leadtek שנתקלתי בהם דווקא עובדות נפלא.

פורסם

השאלה האם הצורב הזה עושה את העבודה בלי פאשלות . מה הביצועים שלו

אם מישהו עוד יודע לתת לי עצה מנסיון אשמח

תודה

ומה אתה חושב, שבצורב משולב עם כרטיס TV יש איזה מעבד סופר מעולה להקלטה? ממש לא, אם כבר הסיכויים שלך יותר טובים בכרטיס זול שיועד לעבודה הספציפית הזו, ולא איזה מכשיר שהמטרה העיקרית שלו היא למעשה צריבה, שבס"כ שילבו בתוכו עוד איזה צ'יפ או PCB עם הדברים המינימליים שצריך שיהיו עליו כדי שהוא גם יוכל לשמש בתור מדיום להקלטת שידורים....

בכל מקרה, XDUDE צודק בהחלט, יצא לי לעבוד עם אחד מכרטיסי הLEADTEK [שאני מחפש לרכוש יד שניה במקרה P: ] שעולה כ250 ש"ח בבערך [אולי פחות] והוא עבד מצויין.

?ג'ו

פורסם

לפני כשנתיים קניתי מלוגיק כרטיס טלויזיה ב כ 400 והאיכות היתה ממש גרועה

והמנהל הסביר לי שכרטיס טלויזיה טוב ( נורמלי )מתחיל בכ 1300 ש"ח

לכן קניתי DVD מקליט של LG מהדיוטי פרי ב 200 דולר והוא עושה את העבודה מצויין

אני מאמין שגם ה 5169 גם יעשה את העבודה מצויין

פורסם

לפני כשנתיים צורב DVD עלה יותר מ400 ש"ח

לפני כשנתיים כרטיסי PCI-E היו יקרים פי שתיים מהיום

לפני כשנתיים מעבד כפול ליבה במחשב ביתי נשמע כמו מד"ב P:

אתה רואה לאן אני חותר נכון? ;) היום דברים שונים, וכרטיס TV סביר [ואפילו טוב] יעלה בין 200 ל 300 ש"ח.............

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אוקי ממש תודה על התגובות

אני נוטה לאחר שקראתי פה באמת לקנות את כרטיס ה LEADTEK הזה בסביבות הגג 300 שח,שתי שאלות

1) איזה דגם ספציפי אתם ממליצים מנסיונכם שעושה את העבודה בצורה מושלמת בלי פאקים של איסנכרון סאונד ווידאו??

2)בנוסף האם כאשר אני דוגם את התוכן וידאו מהתקן חיצוני כמו מכשיר וידאו ישן או טלויזיה האם הכרטיס טלויזיה הזה מקודד את הסרט בקידוד נוסף divx או משהו ולא רק dv או avi הדגימה הרגילה? מצטער על הבורות של השאלה אבל אני חייב לדעת את זה שלא יהיו נפחים ממש עצומים. מקווה שיש לכם תשובה.

למרות שלמי שיש עדיין עוד ניסיון עם הצורב שדיברתי עליו מוזמן לחוות את הדעה מבחינת ביצועים של הורדה ממכשירי וידאו וטלויזיה חיצוניים למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים