פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים זה נכון?אגב, אני בנטויז'ן, ADSL 0.5...הורדתי היום 3.1 ג'יגה וכל יום מאז שאני מחובר (יומיים-שלוש) איזה ג'יגה וחצי...
פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים זה סעיף בחוזה עם נטוויזן וזה עדין לא נאכף.תגובתם הרשמית היא :"שזה אופציה שתחל לפעול בעתיד כפי שמקובל בעולם"(נלקח מ YNET).ההגבלה תהיה 1 גיגה בייט בחודש ,זה ממש הגבלה אלא אם תוריד יותר תשלם יותר בחשבון החודשי.
פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים זה סעיף בחוזה עם נטוויזן וזה עדין לא נאכף.תגובתם הרשמית היא :"שזה אופציה שתחל לפעול בעתיד כפי שמקובל בעולם"(נלקח מ YNET).ההגבלה תהיה 1 גיגה בייט בחודש ,זה ממש הגבלה אלא אם תוריד יותר תשלם יותר בחשבון החודשי.מה?????????????זה נכון??????סוגרים עלינו לאט לאט ת'סורגים...מה זה אנחנו הופכים לטהארן פה?מקווה שזה טעות שנטויז'ן לא תנסה...ולא שום חברה אחרת?
פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים כרגע יש רגיעה בתחום ,ואני אפילו חושב שהם החזירו את החוזים האלה לארון , אבל בפרוש זה כוונת כל השוק הישראלי .ואני מכווה שנוכל כצרכנים להתנגד להם.
פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים מה זה לא הגיוני 1 גיג'ה אז זה יוצא ~32 מגה ליום אם יש 31 ימים בחודש.... :o משהו מסריח פה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.