פורסם 2006 בדצמבר 2219 שנים ראיתי פעם תוכנית על זה... משהו מפחידולא מפרידים אותם, אחד מהם חייב ללכת אחרת שניהן לא יחיו
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים טוב זה לא משהו שהייתי רוצה לפגוש בלילה ברחוב......... זה כמו הדרקון הזה מהרקולס זה שמורידים לו את הראש אז צומחים שניים חדשים
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים בינתיים אלה התאומות הסיאמיות היחידות שאני יכול להסתכל עליהן, לא כמו תאומים סיאמים אחרים שנראים ממש גרועחוץ מזה ששמים לב שהימנית תקועה כאילו בגוף של השמאלית, הן נראות בסדר גמור
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים בינתיים אלה התאומות הסיאמיות היחידות שאני יכול להסתכל עליהן, לא כמו תאומים סיאמים אחרים שנראים ממש גרוע חוץ מזה ששמים לב שהימנית תקועה כאילו בגוף של השמאלית, הן נראות בסדר גמור איזה מוזר זה,אי אפשר לקלוט את זה בכלל.....כאילו תחשבו שאתם זה בעצם שתי אנשים שחולקים הרבה איברים ביחד....כמו שאתם חולקים את הדברים עם האחים שלכם..אתם חולקים פה בעצם את הגוף שלכם אמאאא
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים כן אבל זה לא אותו דבר כלפיהן כי הן נולדו ככה וכששאלו אותן הן בעצמן ביקשו שלא יפרידו אותןכולם פה שהגיבו גדלו בתור אדם אחד בגוף משלו, ובגלל זה אף אחד לא יכול להבין את זה
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים חחחח יווו יש לי משהו ממש creeppy,תארו לעצמכם תאומים סיאמיים כאלה שלכל אחד מהם יש פיצול אישיות? :errrr: :errrr:
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים עד כמה שזה נכוןבגלל ששניהן מרגישות את אותם הדברים כי המערכת עצבים שלהן משותפת, הן יכולות לעשות דברים פי שניים בתאום
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים כשראיתי אותן המושגים multitasking , dualcore , threading עלו לי לראש.גם לי עלו אותם דברים לראש...בכללי.... בעעעעע.......
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים כשראיתי אותן המושגים multitasking , dualcore , threading עלו לי לראש. rofl אם מזיניים אותן - זה נחשב אורגיה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.