עבור לתוכן

תאומים סיאמיים... ראיתם דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

מה הקטע של להתאהב,לעשות סקס, להביא ילדים

אתה יודע שעשו מחקר ומצאו שבגרמניה 80% מהבחורות לא מתעניין בכל זה בכלל ומה שמעניין אותן זה רק קריירה?

• תגובות 83
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פספסת את הנקודה.

העובדה שהן מחוברות מגבילה מאוד לא רק פיזית אלא נפשית , תחשוב בהיגיון איך הבנות האלה יוכלו לפתח קריירה

כפי שאתה אומר? בזמן שאחת לומדת לתואר (נניח)...השנייה תעשה מה?

והכי נורא שאם מפרידים אותן הן יהיו נכות כי הן חולקות אותו עמוד שדרה באיזור האגן וזוג רגליים אחד....

פורסם

אז הן יעבדו ביחד באותה קריירה

ככה תמיד אפשר להתייעץ עם השנייה בכל זמן

פורסם

וואלה רעיון יפה , אבל תחשוב שכל אחת מהן היא אישיות שונה עם יצרים שונים כמה זמן יהיה אפשר

להיתקע במקום עבודה שלא כל כך אוהבים...

זה נשמע לא טוב אבל קשה לי לקנות שהן יכולות לנהל חיים בתור תאומות כאלה הרבה זמן...

פורסם

מה הקטע של להתאהב,לעשות סקס, להביא ילדים

אתה יודע שעשו מחקר ומצאו שבגרמניה 80% מהבחורות לא מתעניין בכל זה בכלל ומה שמעניין אותן זה רק קריירה?

הנה לך דרך להכחיד עם...

פורסם

וואלה רעיון יפה , אבל תחשוב שכל אחת מהן היא אישיות שונה עם יצרים שונים כמה זמן יהיה אפשר

להיתקע במקום עבודה שלא כל כך אוהבים...

זה נשמע לא טוב אבל קשה לי לקנות שהן יכולות לנהל חיים בתור תאומות כאלה הרבה זמן...

הן עוד במצב טוב, כבר ראיתי תאומים סיאמיים שמחוברים בראש[חולקים מוח אחד], ובמקומות יותר מוזרים..

פורסם

חלוקת מוח אחד זה תאומים סייאמים? זה אדם עם שני ראשים ושני גופים :/

פורסם

מה קורה עם אחת רוצה להיות כוכבת רוק? :smile1:

פורסם

אני בספק אם תהיה לה קריירה מצליחה.

פורסם

חסר חוש הומור שכמותך, כל השעות שבזבזת על פורנו הרסו את חוש ההומור שלך? (או שזה היה חיי החברה?)

בניגוד אליך כנראה, וגם לכל אחד אחר בפורום הזה (מסתבר), אני לא צורך פורנו בשום צורה, חיים איכשהו עדיין יש לי.

והדבר היחיד שהורס את חוש ההומור שלי זה הפיגור ההולך וגובר של הת'רדים האחרונים פה

סמיילי פואד עליך O:

פורסם

גם לכל אחד אחר בפורום הזה

חוץ ממני.

פורסם

בוא נגיד שיש כמה צדיקים בודדים מבין ה 20 ומשהו אלף איש שנרשמו לפה, אבל עדיין.

פורסם

איך הן מתאמות את הפלוצים ???

פורסם

*צחוק מטורף* :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROFLMAO X 10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים