פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Abigail_and_Brittany_Henselמזוייף זה לא. מדהים זה מאוד.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים תארו לעצמכן אותן הולכות מכות או אם אחת מהן רק שולטת בידיים והיא כועסת על השניה, אז הן הולכות לאכול והיא לא נותנת לה מי מהן יודעת מתי צריך לשירותים? אבל זה אחלה דבר למבחנים.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים תאר לך שהם מתחילות לאכול, נגיד עם סכין ומזלג.... מי לוקחת את הביס הראשון ?! לשתיהן היה אפצ'י... מי מקנחת ראשונה את האף ? ראיתי שהן נוהגות, תאר לך איזה ריבים יש להם על איזה מוזיקה לשמוע חחחח
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מוזיקה זו עוד בעיה פשוטה, יש אוזניות.אבל הדבר הזה מעלה כ"כ הרבה בעיות נוספות...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים תארו לכם שאתם נוהגים ואז אתם עוקפים את הרכב הזה ומסתכלים הצידה,זה לא יגמר בטוב :errrr:
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים קודם כלקראתי ורשום שבחלק מהאיברים יש להן אחד נוסףכמו ריאה שלישיתושכל ראש שולט על הצד של הגוף שבצד שלווכדי לעשות דברים הן צריכות לשתף פעולה כל הזמן
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים ראיתי עכשו פרק של X files (פרק 20 עונה שנייה... נראה לי...) שהיו בו תאומים סיאמיים, כשאחד מפותח לגמרי והשני לא מפותח ומחובר לבטן של הראשון (כמו בטן הריון, אבל בצד)... והקטע המצחיק הוא שזה שמחובר יכול לעזוב את אח שלו- להתנתק מהבטן שלו, והוא עושה את זה ומחפש מישהו אחר להתחבר אליו (ובגלל שהוא לא יכול יוצא שהוא הורג אנשים) כי הוא לא אוהב את האח שלו
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים יא אללה איזה פלאשבקנראה לי ראיתי משהו כזה שהייתי איזה בן 4מלפני כמה שנים הסדרה הזאת
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים ראיתי עכשו פרק של X files (פרק 20 עונה שנייה... נראה לי...) שהיו בו תאומים סיאמיים, כשאחד מפותח לגמרי והשני לא מפותח ומחובר לבטן של הראשון (כמו בטן הריון, אבל בצד)... והקטע המצחיק הוא שזה שמחובר יכול לעזוב את אח שלו- להתנתק מהבטן שלו, והוא עושה את זה ומחפש מישהו אחר להתחבר אליו (ובגלל שהוא לא יכול יוצא שהוא הורג אנשים) כי הוא לא אוהב את האח שלו אתה יודע שזה לא אמיתי, נכון ?...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר חחחחחחחחח עכשיו נזכרתי שהמורה האחרון אמר: ABY IS MORE OUT-GOINGאז אמרתי לעצמי בראש: כן כאילו שלבריטני יש ברירהעריכה: רההה ובויקי לא כתבו בקומון אורגנס: 1 VIGINAעריכה2: ואם נולד להן ילד מי מהן האמא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.