פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר מעניין מה קוה עם אתה נדלק על הימנית... ועוד שאלה מעניינת שאם הן עושות את זה אז מי מהן מרגישה עינוג ומי לא :lol: :screwy: :screwy:
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים זו מכונת המלחמה האולטימטיבית. אפילו Headshot לא יעצור אותן. נפלתי........ חחחחחחחחחחח באבדודהשלהשכנהשלי אתה גמור... חחחחחח
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר זו מכונת המלחמה האולטימטיבית. אפילו Headshot לא יעצור אותן. איזה גזוררררר... וגם צריך להסתכל על הצד השלילי, אם השניה מעצבנת אותך אין לך לאן ללכת או איך להפטר אחד מהשני... (פסימי בדם )
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים נראה לי הימנית שנראית יותר אקטיבית היא זאת ששולטת על הגוףנראה לי ששניהן מרגישות אותו דבר בו זמנית
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר מה שבאמת נראה מוזר שבסרטון כשהן בבית הספר אף אחד לא שם לב לזה... אני מוכן לשים כסף שבכליום רגיל יש לפחות בן אדם אחד עם חוש הומור ובלי חוש רחמים
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים זו מכונת המלחמה האולטימטיבית. אפילו Headshot לא יעצור אותן.עזוב זה... זה שתי בחורות עם ציץ לכול אחת... רק האיימה יכולה לגרום לצבא שלם להתאבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.