פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים סיפרו לי על זה כבר באותו יום חחח (ידידה מאוד טובה שלי)נקרעתי שהיא סיפרה לי חחחחחחחחחאבל לא חשבתי שיעשו מזה עניין
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים פחחחחח......היינו שם בכיתה ו' או ז' או ח' (יש לי זיכרון חרא) וגם אנחנו צילמנו אותו !!!
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים פחחחחח......היינו שם בכיתה ו' או ז' או ח' (יש לי זיכרון חרא) וגם אנחנו צילמנו אותו !!!חסר לך פורנו ברשת אז אתה מצלם קצת משלך? ;D
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים איזה שטויות! ביג דיל אז הם ראו איש ערום, ומה הם רואים כשהם מתקלחים? , אני לא מאמין שכתבו על זה בעיתון ביזבוז של נייר...
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים פחחחחח......היינו שם בכיתה ו' או ז' או ח' (יש לי זיכרון חרא) וגם אנחנו צילמנו אותו !!!חחח מה הוא גר שם??איזה שטויות! ביג דיל אז הם ראו איש ערום, ומה הם רואים כשהם מתקלחים? , אני לא מאמין שכתבו על זה בעיתון ביזבוז של נייר... חחחחח לזה אני קורא, "עיתון בלי חיים".
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר it's the juniur high school, which the trip was from. btw, I went to that school, but I saw no nudist people (well nobody is better than just nude men).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.