עבור לתוכן

כרטיסי המיד רנג' של NVDIA תומכי DX10 יודעים כבר איזה כרטיסים? מתי?

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה משהו מעניין שאכישהו קשור לנושא:

ATI טוענת שאין צורך בכרטיסי DX10 כיום ודחת את כרטיסי מיד רנג' לאחריי החציון השני של 2007 (אחריי יוני)

http://vr-zone.com/?i=4407

::)

WTF! מה קרה להם! הם השתגעו :screwy: אם הם לא יחזרו בהצהרה המטומטמת הזו, החיסכון שלי ל-R600 ילך לטובת 88XX.

פורסם

אני לא יודע אם מדובר באישור של השמועות על זה שלמעשה אין להם אפילו אב טיפוס של כרטיסי DX10 או השערה שבא כתוצאה מאותן שמעות...

מקווה שהוא יצא ברבע הרשון כמו שהיה אמור להיות :-[

פורסם

ATI טוענת שאין צורך בכרטיסי DX10 כיום ודחת את כרטיסי מיד רנג' לאחריי החציון השני של 2007 (אחריי יוני)

מתוך הכתבה:

ATI's DirectX 10-supporting R600 will not hit the market until the first quarter of 2007.

ומקור הבלבול שלך:

With no boost from DirectX 10, the graphics card market will stay put in the first half of 2007

סתם שתדע ::)

פורסם

ואללה צודק. :kopfpatsch:

ובכלל התכוונתי לכרטיסי מיד רנג לא R600 שהוא נשאר ברבעון הראשון ויש שמועות בפברואר.. (לאורי וRTR)

פורסם

::)

ו - ATI צודקים לחלוטין ואני אסביר למה :

גולת הכותרת של הדורות החדשים היא תמיכה ב - DX10 ,בנוסף כמובן יש שיפור בכח העיבוד של הכרטיס ותוספת של כמה טכנולוגיות חדשות,אבל כל המהומה היא על DX10 ,השאלה היחידה שקונה חכם צריך לשאול את עצמו היא,האם זה אקטואלי להיום ? התשובה היא,שלילי חזק,אבל יתחיל להיות אקטואלי במחצית השניה של השנה הבאה,אסור גם לשכוח שה - DX10 תלוי בויסטה וגם כאן צריכה להישאל השאלה, האם ויטסה מוכנה לחלוטין ( בתור דוגמה שאלת ההתאמה לתוכנות נוכחיות דרייברים וכדומה ),גם כאן התשובה היא,שלילית ואני בכלל לא עוסק כרגע בכדאיות לעומת XP .

אז מה יש לנו עד עכשיו,משחקים זמינים,אין,מערכת הפעלה יציבה ומותאמת לחלוטין,אין,כדאיות שידרוג,נכון לעכשיו מוטלת בספק.

הדבר היחיד שיש בוודאות בדור החדש הוא,עיבוד משופר,אבל בואו נבדוק לרגע גם את הסוגיה הזו,האם שווה לקפוץ ישר לדור החדש הנוכחי או לחכות לדור הבא שיצא במחצית השניה של 2007 ?אני חושב שהכי חכם הוא לחכות,זכורה לי התקופה ש - NVIDIA הוציאו את 6800 ואחרי לא יותר מחצי שנה הם הוציאו את

ה - 7XXX שהיה שיפור דרמטי ושיפור אדיר לעומת ה - 5XXX שהיה עדיין אקטואלי ורלבנטי רק כחצי שנה קודם לכך,דבר נוסף שאסור לשכוח שזה ש - ATI עדיין

לא הוציאו את הדור החדש שלהם הוא לרעת הצרכנים,כי NVIDIA יכולה להרשות לעצמה להפציץ מחירים כי אין תחרות אמיתית.

אני אישית אחליף את הכרטיס רק בעוד כחצי שנה+ ורק לדור הבא שאחרי ה - 8800 ולא שניה לפני כן,כי חוץ מה - DX10 שאקבל אז ושרק אז יתחיל להיות רלבנטי אני גם אקבל שיפור בכח העיבוד בשיעור של קרוב ל - 100% ואפילו יותר ורק באופן כזה אוכל לטעון שביצעתי קניה חכמה ולא פחות חשוב,מוצדקת.

ותחשבו על זה................

פורסם

ATI כמובן טוענים שאין צורך בתמיכה ב -DX10 , בגלל שאין להם עדיין כרטיסים שתומכים ב-DX10

אפשר גם לטעון שאין צורך בליבה כפולה בגלל שרוב המשחקים לא תומכים בזה !

פורסם

(קודם כל יש משחקים שתומכים בליבה כפולה)

אז לצורך העניין, ההבדל הוא שמעבד מרובע ליבות לא מציע שום שיפור על פני כפול ליבה.

לעומת זאת תיקח 8800 ושים אותו בoblivion מול כרטיס מהדור הקודם והא ינגב איתו את הרצפה.

אגב, גם אני סבור שעוד מוקדם מידי לקנות כרטיסי DX10 אבל הטענה של ATI כאילו זה לא נותן כלום זה קשקוש שהם פולטים פשוט בגלל שאין להם תשובה לNVIDIA.

פורסם

ATI כמובן טוענים שאין צורך בתמיכה ב -DX10 , בגלל שאין להם עדיין כרטיסים שתומכים ב-DX10

אפשר גם לטעון שאין צורך בליבה כפולה בגלל שרוב המשחקים לא תומכים בזה !

השאלה היא,האם הם צודקים ? והתשובה חיובית,הם טוענים שאין צורך כיום,הם אינם טוענים שאין צורך עתידי.

הדוגמה שנתת בקשר לליבה הכפולה אינה נכונה,כי לליבה יש עוד שימושים חוץ ממשחקים ושימושים אילו אפקטיבים לחלוטין.

פורסם

השאלה היא,האם הם צודקים ? והתשובה חיובית,הם טוענים שאין צורך כיום,הם אינם טוענים שאין צורך עתידי.

זאת תשובה לצורך התחמקות, בעוד חודש חודשיים המצב יכול ביום אחד להשתנות.

וכול אלו שחושבים שויסטה לא מוכנה, זה בולשיט אני חודשיים כבר עם ויסטה 64 ביט RC2 והיא מריצה לי את המשחקים מצויין,

יש אפילו שיפור למשחקי DX9, משחקי OPGL עושים בעיות בגלל תאימות דרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים