עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

אין קטצ', ASROCK היא יצרנית שמספקת פתרונות טובים מאד לאנשים שזקוקים ללוחות אם בתקציבים נמוכים.

פורסם

הקטצ' זה שהלוח תומך בPCIE X4 מה שגורע מהביצועים (אצלי לפחות)

פורסם

זה גורע ממש בקצת ולא משמעותי כל כך.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי SATA II? לא ראיתי שום התיחסות בדף המוצר

פורסם

הוא תומך ב - SATA1, אבל אתה יכול להרכיב עליו גם דיסק של SATA2.

פורסם
  • מחבר

איך זה משפיע? (להתקין SATA II על חיבור SATA רגיל)

ניראה לי שאני אלך על כיוון אחר לגמרי. לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ככה השידורג עוד כמה חודשים לכרטיס מסך נורמאלי לא יהיה יקר מידי

(לקנות לוח אם תומך SLI או לוח אם מיושן תומך AGP)

אתה יכול לכוון אותי ללוח כזה.

בלי OC

SATA II

IDE (יש מצב אני יכול לקנות בקר PCI שמאפשר לי להתקין עליו הארד דיסק IDE?) ראיתי דבר כזה ב KSP. אבל אני לא מבין בזה ממש ולא יודע אם זה מה שאני מחפש. אם כן אז זה פותר לי עוד בעיה.

זיכרון מספיק 667. (אתה יכול לענות לי על השאלה של ההגבלת זיכרון פנימי עם ויסטה. ז"א שאם הלוח אם תומך רק עד 2 ג'יגה אם אפשר עדיין להוסיף עוד זיכרון ע"י פלאש?)

תמיכה במעבדי מרובעי ליבות יכול להיות נחמד לשידרוג עתידי אולי. מה אתם אומרים?

פורסם

לדעתי עדיף לך לקנות את הלוח של ASROCK מאשר האפשרות החדשה הזאת, כרטיס מסך מובנה לא יכול להריץ משחקים באופן סביר.

וזה בסדר גמור להתקין דיסק קשיח SATA2 על לוח תומך SATA, אתה אפילו יכול לשאול על זה בפורום אמצעי אכסון.

פורסם

זה גורע ממש בקצת ולא משמעותי כל כך.

היה מישהו בפורום שהתלונן על ביצועים נמוכים כאשר הוא החליף את הלוח אם ללוח תומך PCIEX16 התוצאה שלו ב3DMARK עלתה מ3000 לכמעט 6000

פורסם

הלוח היה כנראה תקול וזה לא היה בגלל הגבלת רוחב הפס של ה - PCI-E.

פורסם
  • מחבר

משחקים כרגע לא כזה חשוב לי. אני עם פנטיום 3 1000 מגה"צ. המשחק האחרון שרץ אצלי כמו שצריך היה VICE CITY... אין לי בעיה לחכות עוד כמה חודשים.

הבעיה שהמחשב כבר עובד ממש לאט אפילו בשביל אינטרנט ומוזיקה...

אני רוצה להביא לי מחשב כמה שיותר מהר שיהיה מספיק חזק בשביל תקופה ארוכה ותמיכה מלאה בויסטה.

פורסם

לדעתי עדיף לך לקנות את הלוח של ASROCK מאשר האפשרות החדשה הזאת.

וזה בסדר גמור להתקין דיסק קשיח SATA2 על לוח תומך SATA, אתה אפילו יכול לשאול על זה בפורום אמצעי אכסון.

פורסם
  • מחבר

אבל מה זה אומר לגבי המהירות של ה SATA II. היא לא מנוצלת אני מאמין, אם החיבור הוא ישן. לא שווה לי

זה גם לוח אם שלא ניראה לי שאני אוכל לשדרג עליו יותר מידי אם אני ארצה בעתיד.

המחיר של הלוח אם יכול להיות עד 1000 שקל בלי בעיה.

מה לגבי האפשרות להוסיף כרטיס בקר IDE שמתחבר על PCI? ואז אני מוצא פתרון הכי טוב בשביל ההארד דיסק הישן לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים