פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי בשלמותו, אני לא הכי מרוצה מהטמפ' עבודה של המעבד.. E6600 + Tuniq + AS5 עם OC ל 3200 מ"ה בערך, ב IDLE הטמפ' בסביבות ה 41 וב FULL LOAD מגיע גם ל 55 אם ממש רוצים אני משתמש במארז של ANTEC P150 שכולל רק מאורר אחורי המוציא אוויר אך יש מקום לעוד שתי מאוררי 92 מ"מ מקדימה לכן אני מחפש מאוררים לא רועשים עם ביצועים סבירים בקשר לגריז הטרמי, חשבתי לעבור לגריז של זלמן, השאלה אם באמת יירדו כמה מעלות מהשינוי והמאוררי 80 מ"מ הם בשביל המחשב של אחי בכל אופן, אם למישהו יש גם המלצה אחרת בקשר לטמפ', אני אשמח לשמוע
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לא היתי משקיע כרגע בזלמן מאחר ויש לך משחה טרמית ואני לא חושב שכדאי להוציא עוד 50 ש"ח על משחה חדשה כשהטמפ' ירדו במעלה או שתיים.לגבי המאורריםקח שניים כאלו של 92mmואלו המאוררים של ה-80mm
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר לא היתי משקיע כרגע בזלמן מאחר ויש לך משחה טרמית ואני לא חושב שכדאי להוציא עוד 50 ש"ח על משחה חדשה כשהטמפ' ירדו במעלה או שתיים.לגבי המאורריםקח שניים כאלו של 92mmואלו המאוררים של ה-80mmבאמת נראה מאורר שיעשה את העבודההבעיה היא ש NOACOMP יושבת איפה שהוא בצפוןוממש לא בא לי לשלם עוד כסף על משלוח כשמדובר רק על זוג מאורריםאז אם יש המלצה אחרת מחנות במרכז, אני אשמח לשמוע..
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר חפש את המאוררים הללו בחנויות שמתאימות לך מבחינת מיקום. ונועה יושבת בנשר אה סליחה, כמובן שחיפשתי אותם בחנויות במרכז אני לא נותן לאנשים אחרים לעשות לי את העבודה (בד"כ ) ונשר זה בצפון
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים תן לי חנות שאתה מעדיף לקנות ממנה ואני אמליץ לך על מאוררים משם. נשר זה אכן בצפון-קרוב מאוד לחיפה
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר תן לי חנות שאתה מעדיף לקנות ממנה ואני אמליץ לך על מאוררים משם. נשר זה אכן בצפון-קרוב מאוד לחיפה יותר טוב מזה לא יכול ליהיות אה? 8) ואין לי הכי העדפה, פשוט חנות במרכז לדוגמא www.skypc.co.il www.iqpc.co.il www.logicpc.co.il (לא עולות לי עוד לראש כרגע )
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר אגב, מה בנוגע ל SILENT CAT ?ראיתי שכמה מתלוננים פה שהוא לא באמת שקט, אבל מניסיון איתו (וע"פ הספסיפיקציות שלו) הוא מאוד חזק לעומת שאר מאוררי ה 92 מ"מאו שאני טועה?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר שאלה אחרונה בנושא,איך הביצועים של מאווררי GLACIALTECH ?http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3037&Pname=GLACIALTECHאגב, אני מחפש זוג מאוררים שיכניסו אוויר לכן ההמלצה על המאורר הראשון לא תעבוד בשבילי (משמש רק בתור מאורר אחורי המוציא אוויר)
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים כן, הייתי משקיע 20 שקלים והייתי קונה משחה MX-5. ככה הייתי בטוח שהגוף קרור מחובר כראוי.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים Jhonta,קרא בבקשה את חוקי הפורום,שליחת שתי הודעות רצופות היא אסורה. יש כפתור "עריכה" בישביל להוסיף דברים.בכל מקרה,זו משחה עדיפה על ה-MX5/AC1(אל תיבהל מהמחיר,ראיתי אותה כבר ב-40 ש"ח פשוט אני לא זוכר איפה)
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים כן התכוונתי לאלו,התבלבלתי כבר בין המספרים.בכל מקרה הזלמן עדיפה עליהם ואפשר למצוא אותה במחיר של שתי האחרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.