עבור לתוכן

כרטיס קול חדש - Creative.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא לא הבנת נכון , וגם אתה לא יכול להגיד כרטיס מובנה כשיש בערך 1000 סוגים, למרות שהרוב גרועים יש כמה ממש טובים, והסטנדרט החדש הוא די טוב. בגדול הכל תלוי בדרישות. דבר נוסף - לשלם 300 זה לא ללכת עד הסוף , אלא לשלם משהו סביר לכרטיס קול. הכרטיס האחר שדובר עליו פשוט לא שווה את ה210 ש"ח אבל הוא הרבה יותר טוב מהרבה כרטיסי אוןבורד. אם כבר משלמים 210 ללא ספק עדיף לחפש את האודיגי 4 ב 300, ההבדלים בינהם גדולים.

הכרטיס של ה-210 לא יספק 7.1 טוב אפילו אם הוא מחובר ל-SteelSound 5H? :o

פורסם

זה לא קשור!

הוא פשוט לא שווה את התמורה לכסף כאשר יש לך כרטיס יותר טוב בכמה עשרות שקלים

מה אתה רוצה איכות אבל מתקמצן על 80-90 שקלים?

פורסם

הכרטיס של ה-210 לא יספק 7.1 טוב אפילו אם הוא מחובר ל-SteelSound 5H? :o

נראה לי שאתה מחובר יותר מדי למושגים ומיספרים וכל מיני דברים שיווקיים בלי להבין מה עומד מאחוריהם ומה ההבדל. אתה מתעקש לא להבין מה שאמרו לך וטוען טענות לגבי דברים שאף אחד לא רשם.

אם זה המצב אני אישית חושב שזה לא משנה מה תיקנה, אתה גם ככה תפיק מיזה את אותה תועלת.

ו FIGHTER - לדעתי אתה חייב לעדן את המושגים שלך בפורום , לא נוח לראות חלק מהמילים וההתבטאויות שלך וזה לא פעם ראשונה. חבל , כי יש לך מה להגיד ;) .

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאתה מחובר יותר מדי למושגים ומיספרים וכל מיני דברים שיווקיים בלי להבין מה עומד מאחוריהם ומה ההבדל. אתה מתעקש לא להבין מה שאמרו לך וטוען טענות לגבי דברים שאף אחד לא רשם.

אם זה המצב אני אישית חושב שזה לא משנה מה תיקנה, אתה גם ככה תפיק מיזה את אותה תועלת.

ו FIGHTER - לדעתי אתה חייב לעדן את המושגים שלך בפורום , לא נוח לראות חלק מהמילים וההתבטאויות שלך וזה לא פעם ראשונה. חבל , כי יש לך מה להגיד ;) .

אחי, לגייס 210 ש"ח אחרי שקניתי את האוזניות האלה, עכבר Logitech G5, ומקלדת Logitech חדשה - זה קצת בעייה.

קל וחומר ש-300 ש"ח, קשים אף יותר.

הבנתי את עמדתך, אבל השאלה שלי ממש פשוטה -

האם הכרטיס של ה-210, או אפילו ה-300, יתנו לי 7.1 מורגש - במשחקים כגון CS:S.?

תודה.

פורסם

מה שהצחיק אותי שגרמת לאוזניות שלך להישמע כאילו הן איזה משהו Ultra High End Audiophile Quality.

בכל מקרה, אני לא חושב שצריך כרטיס קול עד כדי כך מדהים בשביל שהאוזניות שלך יפיקו את המירב

פורסם
  • מחבר

מה שהצחיק אותי שגרמת לאוזניות שלך להישמע כאילו הן איזה משהו Ultra High End Audiophile Quality.

בכל מקרה, אני לא חושב שצריך כרטיס קול עד כדי כך מדהים בשביל שהאוזניות שלך יפיקו את המירב

אולי לא.

אבל הם לא פראייריות. :lol:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3649

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים