עבור לתוכן

כרטיס קול חדש - Creative.

Featured Replies

פורסם

http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB46605=129098&DB46632=46974

איך זה יחסית לתקציב? (200).

והאם זה ירוץ על הלוח הזה?

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=556

האם אני אמור לקחת כרטיס קול 5.1 בגלל שהלוח שלי הוא כזה? או שאני יכול לקחת 7.1?

תודה.

עריכה:

זה עדיף?

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?...13285&catid=900

פורסם

מהכותרת שלך הבנתי שהם הכריזו על כרטיס חדש >:(

איזה אכזבה.

פורסם

הכרטיס הזה כבר ישן ולא תומך בטכנולוגיות חדשות, בKSP יש אודיג'י 1 ב210 שקל

והלוח שלך תומך ב7.1

פורסם

ללא ספק את הAudigy ב210 שקל, הוא טוב משמעותית מהLive ועולה רק 10 שקל יותר.

הלוח שלך תומך 7.1, ה5.1 זה הכרטיס קול המובנה שלו

פורסם
  • מחבר

בוא נצא כרגע מנקודת הנחה שיש לי SteelSound 5H NON USB, שמחוברות למובנה של הלוח הזה.

אני קונה את זה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947

אני ארגיש שיפור?

פורסם

אם יש לך רמקולים טובים(מעל 300 שקל נגיד) אז תרגיש הבדל

פורסם

כשהן מחוברות בUSB הן עם כרטיס קול חיצוני משלהן שמנצל אותן סבבה גם ככה.... חבל שתבזבז כסף סתם

פורסם
  • מחבר

כשהן מחוברות בUSB הן עם כרטיס קול חיצוני משלהן שמנצל אותן סבבה גם ככה.... חבל שתבזבז כסף סתם

זה כל הקטע. שאין לי את גירסת ה-USB של ה-5H, אלא את הגירסה הרגילה.

נכון לעכשיו, ה-5H מחוברות לכרטיס קול מובנה של הלוח שבהודעה הראשית.

אז.. זה ישתלם לקחת את הכרטיס של K.S.P ב-210 ש"ח? עבורי.

פורסם

הכרטיס הזה כבר ישן ולא תומך בטכנולוגיות חדשות, בKSP יש אודיג'י 1 ב210 שקל

והלוח שלך תומך ב7.1

זה לא אודיג'י 1 למרות השם שלו. על הכרטיס הזה יש צ'יפ שונה לגמריי, בכלל לא מהמשפחה של האודיג'י. הוא יותר קרוב לLIVE 24BIT ובעצם המחליף שלו.

תוכל לחפש ביקורות על הכרטיס הנ"ל למידע נוסף, ולהבחין שאפילו באתר של כריאטיב אי אפשר לבחור לו את הדריברים של האודיגי והוא בקטגורייה ניפרדת (לכל סידרת האודיג'י יש דריבר אחד).

לא חושב שזה כרטיס רע אבל לא לצפות לאודיג'י 1. מה שכן ב 100 ש"ח נוספים יש את האודיג'י 4 שהוא הכרטיס השני הכי איכותי בסידרת האודיגי די מקביל לאודיגי 2ZS אך קצת יותר טוב.

פורסם

הוא לא קרוב

זה הוא

זה הלייב 24 ביט אחרי ששינו לו את השם

והלייב 24 ביט זה כרטיס מעפן

פורסם

קודם כל ההגדרות שלך הן קצת בעיתיות לדיון בוגר בפורום שלנו. אז דבר ראשון, אמנם הכרטיס קצת בעיתי בסיסי וחלש אבל הוא לא גרוע, בייחוד ביחס לדרישות הלא ליניאריות של המתשמשים לעומת דרישות מחומרות אחרות.

דבר שני הכרטיס הוא לא בדיוק LIVE 24 עם שינוי מדבקה (ולכן גם אינו חולק את אותם דריברים) אבל בעיקרון אתה צודק, מבחינת נתונים והליבה שעליו הוא מבוסס הם זהים. השאלה היא מה הן האלטרנטיבות למחיר. אם תקציב הוא לא סופר בעייתי, אז אני חושב שלשם שינוי יש הפרש סביר לכרטיס שהוא באמת טוב ומשתלם האודיגי 4 סביב ה 300 ש"ח. ה SE לדעתי באמת לא שווה 210 ש"ח בימינו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל ההגדרות שלך הן קצת בעיתיות לדיון בוגר בפורום שלנו. אז דבר ראשון, אמנם הכרטיס קצת בעיתי בסיסי וחלש אבל הוא לא גרוע, בייחוד ביחס לדרישות הלא ליניאריות של המתשמשים לעומת דרישות מחומרות אחרות.

דבר שני הכרטיס הוא לא בדיוק LIVE 24 עם שינוי מדבקה (ולכן גם אינו חולק את אותם דריברים) אבל בעיקרון אתה צודק, מבחינת נתונים והליבה שעליו הוא מבוסס הם זהים. השאלה היא מה הן האלטרנטיבות למחיר. אם תקציב הוא לא סופר בעייתי, אז אני חושב שלשם שינוי יש הפרש סביר לכרטיס שהוא באמת טוב ומשתלם האודיגי 4 סביב ה 300 ש"ח. ה SE לדעתי באמת לא שווה 210 ש"ח בימינו.

אם הבנתי נכון, כבר עדיף להישאר עם המובנה, או ללכת עד הסוף ולהשקיע בכרטיס של ה-300?

אין משהו באמצע? :'(

וזה ממש לא שווה את המחיר שלו? כי אמרו לי שאני ארגיש שיפור גדול ממובנה ברוב המקרים. וגם יש לי אוזניות ממש טובות - שעם המובנה הם מביאות צלילים שלא חשבתי שהוא מסוגל לספק.

פורסם

וגם יש לי אוזניות ממש טובות

:lol:

במקומך לא הייתי מחליף

פורסם
  • מחבר

:lol:

במקומך לא הייתי מחליף

מה לא היית מחליף?

פורסם

אם הבנתי נכון, כבר עדיף להישאר עם המובנה, או ללכת עד הסוף ולהשקיע בכרטיס של ה-300?

אין משהו באמצע? :'(

וזה ממש לא שווה את המחיר שלו? כי אמרו לי שאני ארגיש שיפור גדול ממובנה ברוב המקרים. וגם יש לי אוזניות ממש טובות - שעם המובנה הם מביאות צלילים שלא חשבתי שהוא מסוגל לספק.

לא לא הבנת נכון , וגם אתה לא יכול להגיד כרטיס מובנה כשיש בערך 1000 סוגים, למרות שהרוב גרועים יש כמה ממש טובים, והסטנדרט החדש הוא די טוב. בגדול הכל תלוי בדרישות. דבר נוסף - לשלם 300 זה לא ללכת עד הסוף , אלא לשלם משהו סביר לכרטיס קול. הכרטיס האחר שדובר עליו פשוט לא שווה את ה210 ש"ח אבל הוא הרבה יותר טוב מהרבה כרטיסי אוןבורד. אם כבר משלמים 210 ללא ספק עדיף לחפש את האודיגי 4 ב 300, ההבדלים בינהם גדולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים