עבור לתוכן

השוואת מסכים DELL 2007WFP 20.1 מול LG L2000C

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

מחיפוש ממש קליל חוזרים שני מסכים שוב ושוב

בתור המלצות. שאלותי הם כאלה :

מדוע ממליצים על ה DELL כשאני קורא את המפרט שלו אני רואה שזמן ריענון שלו הוא 16MS שכיום יש מסכים עם 2MS ?

שאלה יותר חשובה מי מבין השניים הוא יותר מומלץ ?

האם יש בארץ חברות שמוחרות את המסכים הנ"ל כי לאחר חיפוש אני מוצא את ה DELL לא בגירסת ה WFP ואת ה LG בכלל לא נמצא

האם למשהוא יש לינק לחברות בארץ שמוכרות את המסכים הנ"ל ?

שאלה אחרונה בעבר תמיד המליצו על חברת Viewsonic וכיום אני לא מצליח לראות איזה דגם ממולץ שלהם

האם משהוא יכול בנוסף להמליץ לי על דגם של Viewsonic

בתודה מראש

אודי

פורסם

אתה משווה גם בין מסך רחב למסך לא רחב

פורסם

1. ה DELL מומלץ בגלל איכות התצוגה שלו (צבעים וזויות צפיה), שמתעלה עשרות מונים על מסכי 2MS למיניהם בגלל פאנל מסוג איכותי יותר. 16MS לא בהכרח איטי כ"כ. זמני התגובה שנמדדים הם זמני ה best case, ובשיטות מדידה שונות אצל כל חברה. בעיקרון, מסך שיש לו זמן תגובה אמיתי וממוצע של 16-12MS הוא יכול להתאים למשחקים אלא אם כן אתה ממש ממש רגיש לנושא המריחות.

2.מאוד קשה לומר, לדעתי אם מסתמכים רק על ה spec, ההחלטה מסתכמת בהאם אתה מעדיף widescreen או לא. תאלץ לבדוק את המסכים בעצמך, ההעדפה בד"כ אישית מאוד.

3. לגבי ה LG, הנה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=13907

4. יש לי את אחד הדגמים המובילים ביותר של viewsonic מבין מסכי ה 19 אינטש: ה vp930 הישן (עם ניגודיות 1:1000, לא החדש שהוא 1:1300 אבל סובל מקצת בעיות) - מסך מדהים, איכות תצוגה ממש מעולה, אבל מי שאין לו מזל יכול ליפול על דגם עם בעיית backlight bleed שפוקדת את המסך הזה לפעמים. לי דווקא היה מזל.

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר לזה שאחד רחב ואחד לא

אני מדבר על מרכיבים, איכות צפיה

לא משנה לי אם הוא רחב או ריבוע אחרי הכל זה כבר עיניין של טעם

אני מדבר מבחינת המרכיבים

איזה מסך עדיף יותר ?

פורסם

ה 2007WFP כנראה 16ms שחור ללבן

ה gtg הוא 6 או 8. זה אומנם לא רשום באתר היצרן

פורסם

איכות התמונה של ה DELL גבוהה ולא ראיתי עליו מריחות בסרטים (אני לא משחק אז לא ניסיתי משחקים)

זווית הצפייה היא מאד רחבה 100 מעלות ללא הבדל בצבעים ועד הסוף יש רק שינויים קלים בגוונים.

פורסם

תסתכל כאן => http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226547.0

ותיראה מיני ביקורת שלי על ה-L2000C שרכשתי לאחרונה. בשאיפה הביקורת תשתפר בימים הקרובים ברגע שיהיה לי זמן לצלם את המסך ולבדוק תופעות שונות כגון Banding וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים