עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 7.1

Featured Replies

פורסם

זה הנתונים של הלוח אם שיש לי:

mbks1.jpg

מקווה שזה מספיק בשביל לדעת אם הכרטיס יתאים לי או לא (סלחו לי, אבל אני ממש לא מבין בזה)

ואין לי מושג למה זה רושם לי Unknown :-|

אני מעוניין לרכוש כרטיס קול טוב, אבל לא משהו מטורף שיעלה לי יותר מדי.

שמעתי שכרטיס CREATIVE AUDIGY 7.1 זה כרטיס טוב וראיתי שיש דגמים שלו שלא ממש יקרים...

מה שכן, לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 2 דגמים (אני מניח שיש יותר מזה) שאחד מהם:

CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 והשני CREATIVE AUDIGY SE 7.1.

אני בעקרון לא בונה על משהו שיעלה לי מעל 400 ש"ח, אבל הייתי רוצה לקבל כל מיני המלצות בעניין.

ראיתי שהמחירים של AUDIGY קופצים בין 230 למעל 1300 ש"ח.....

תודה מראש.

עריכה:

המטרה המרכזית היא לשפר את איכות השמיעה במשחקים.

זה השם של הלוח-אם:

mbnw3.jpg

פורסם

מה השימושים שלך? משחקים,סרטים, מוזיקה?

איזה רמקולים אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

המטרה היא לשפר את איכות השמיעה למשחקים. סרטים פחות מעניינים אותי.

חשוב לי לקבל תחושה של מרחב, שאני אשמע בצורה טובה את כיוון היריות וכו'.

פורסם

creative xtreme music

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3075

גם אם תחבר אוזניות אתה יכול להשתמש בcmss3dheadphones

הוא יתן לך לשמוע ב360 מעלות באוזניות סטריאו למקרה שאתה משחק בלילה

אם המשחק תומך בEAX 4 או 5 זה משפר משמעותית את הדיוק במיקום של האפקט במרחב

פורסם

הX-Fi עולה גם טיפה יותר מפי 3 מהAudigy לפני שאתה ממליץ לו על הXtreme Music, בכל מקרה, זה נורא תלוי בציוד אודיו שיש לו, אין לו מה לעשות עם כרטיס קול שונה עם אוזניות סוני ב70 שקל, או רמקולים 40W שעולים 50 שקל בKSP...

פורסם

הX-Fi עולה גם טיפה יותר מפי 3 מהAudigy לפני שאתה ממליץ לו על הXtreme Music, בכל מקרה, זה נורא תלוי בציוד אודיו שיש לו, אין לו מה לעשות עם כרטיס קול שונה עם אוזניות סוני ב70 שקל, או רמקולים 40W שעולים 50 שקל בKSP...

חשוב לי לקבל תחושה של מרחב, שאני אשמע בצורה טובה את כיוון היריות וכו'.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות...

אני למען האמת לא הייתי רוצה להשקיע יותר מ400 שקל על הכרטיס... הייתי רוצה משהו עד 400, גג 450.

יש לי כרגע רמקולים עם סאב 1800W ואוזניות אני גם רוצה לקנות... אם זה אפשרי להרכיב לי סט או משהו של אוזניות (עד 300 ש"ח) וכרטיס קול (בשילוב של הרמקולים שיש לי כרגע) הייתי מודה לכם מאוד.

ה360 מעלות זה העניין היקרי, אבל נראה לי מה שfighter הציע יעלה לי טיפה מעל לציפיות שלי... מבחינת המחיר של הכרטיס.

פורסם

אני רק יכול להוסיף שאני מרוצה עד הגג

פורסם

האמת שיצא לי בדיוק להשוות את ה1212M הטרי שלי לXfi למוזיקה אצל חבר והXfi נקטל :)

אבל למשחקים הוא הכרטיס אופטימלי, אמת, זה השימוש שלו והוא מעולה בזה. אבל גם הAudigy סבבה, פשוט לא תומך בצליל היקפי באותה המידה, ההצעה שלי היא כן ללכת על האודיג'י כי חבל להשקיע עד כדי כך כסף בX-Fi עם הציוד הנוכחי שלך (מודד איכות בכח הגברה)

פורסם
  • מחבר

ואם אני מחבר את האוזניות ישירות אל היציאה של הכרטיס, בלי הרמקולים שיש לי?

ד"א איזה AUDIGY טוב יותר, הSE או ה2ZS? ומה ההבדלים בעלויות?

פורסם

הSE זה בכלל לא אודיג'י זה סאונד בלאסטר לייב מעפן בשם מדומה

תרגילים שיווקיים של קריאייטיב, אל תקנה אותו בשום אופן

פורסם

הSE הוא לא אודיג'י למרות השם. הוא נחות יותר מאודיגי 1 ולא בר השוואה לאודיגי 2 ZS (שיותר טוב ממנו).תוכל לנסות לחפש באתר של קריאטיב דריברים לאודיגי 1 ולאודיגי SE ותיראה לאן תגיע.

מה שמומלץ למשחקים בתקציב מישתלם הוא האודיגי 4 שנימכר סביב ה300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר
מה שמומלץ למשחקים בתקציב מישתלם הוא האודיגי 4 שנימכר סביב ה300 ש"ח.

לזה אתה מתכוון?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39571

פורסם

לזה אתה מתכוון?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39571

לא, לא לזה אני מתכוון. זה האודיג'י 4 פרו שכולל ממירים אנלוגיים יותר טובים,תיכנון לוח שונה , ועוד הרבה פיצ'רים מסביב לכרטיס ותוכנות יקרות שלרוב די מיותרים\ת,וכמובן עולה פי 4 יותר. אני מדבר על האודיג'י 4 הרגיל. שכולל בדיוק את אותו המעבד כמו בפרו אך ממירים כמו באודיג'י 2 ZS , פחות יציאות וכניסות (למרות שיש לו 7.1 ויציאה דיגיטלית), הלוח שלו מתוכנן זול יותר לייצור והוא בא בלי שום תוכנה , אפילו לא קופסא (BULK) :). בגדול , לא מפסידים כלום.

משום מה במיספר אתרים הוא מופיע כAUDIGY 4 SE אבל השם SE לא קיים בשום מקום - זה פשוט AUDIGY 4 בלי שום תוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים