עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית לצורכי סטילס ווידאו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז מה אם הם NTSC? פנסוניק מוציאים מכל מצלמה דגם PAL ודגם NTSC.. שים לב שבארץ אתה תראה בחנויות NV-GS57 לדוגמא, אבל ביקורות אמריקאיות תמצא רק על הPV-GS57 שהיא גירסאת הNTSC של אותה מצלמה.

• תגובות 52
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה הם באמת לא מופיעים שם.. מזה אני מסיק שהם לא דגמים טובים, לא?

מכל מה שמצאתי בישראל כרגע של פנסוניק במחירים שמתאימים לי רק הGS19 מופיע..

פורסם

לא בהכרח אתה צריך למצא הכי טוב שאתה יכול ביחס לכסף שיש לך , הכי טוב שיש זה לא רלבנטי כי זה יקר.

יתכן והמצלמות האלה טובות אולי גם יותר מהסוני שיש בפחות מ 2000 ש"ח

כדי לסבך את העניין אפשר גם לבחור ב קנון יש את ה CANON MV900 שנראית בסדר בכ 1650 ש"ח עם 3 שנים אחריות זה נראה בסדר , תחפש בזאפ .....

דרך אגב ברוב המצלמות צילום של 90 דקות רצוף הוא גבולי מבחינת הסוללה הרגילה .....

פורסם
  • מחבר

יש אותה באיזה חנות ב1700.. מחיר סבבה.. איך הביקורות? קראתי שזמן הסוללה קצר יחסית וזה אחד הדברים שיותר חשובים לי..

פורסם

אתה יכול לקנות מראש סוללה עם קיבולת גדולה יותר או לקנות סוללה חילופיתלקנון - BP-2L12 (לא מקורית) ואז יהיו לך 2 סוללות.

ראיתי בזאפ ב 86 ש"ח .

פורסם

אני יכול להמליץ לך על המצלמה שיש לי כרגע

panasonic dmc -lz2

וידאו מעולה יש לה! אני מאוד מרוצה מהתוצאות שלו 30 fps

מבחינת סטילס ומאקרו היא גם אחלה ממש מרוצה מבחינת חובבן,אולי יש קצת בעיה של חשיפת יתר אבל...

אני לא יודע ממש כמה היא עולה תאמת אבל נשמע כאילו שהיא תספיק לך.

פורסם
  • מחבר

טוב בדקתי איזו רזולוציה זה 2.3MP (למי שמתעניין ולא ידע כמוני- זה 1600x1200 או קצת יותר) ובדקתי תמונה שצילמתי בפלאפון של חבר (שזה עוד מצלמה לא איכותית מבחינת חיישנים ומה שלא יהיה) וזה מספיק לי ביותר לסטילס..

לכן בגלל שאני צריך את המצלמה יותר לוידאו ופחות לסטילס החלטתי להשקיע יותר בוידאו ופחות בסטילס - אני הולך על הPanasonic NV-GS180 ב2500 ש"ח... יש סיבה שלא? :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים