עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית לצורכי סטילס ווידאו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצד שני, גם אמרתי שאני לא צריך איכות גבוהה.. כתב לי אחד עם מצלמה טובה שאצלו רבע שעה של וידאו ב640x480 וב30 FPS שוקל 1GB. מכך נובע שרבע מהרזולוציה (320x240) באותו קצתב ריענון ייקח פי 4 פחות מקום. משמע שעה ב1 GB.. אם זה ממש הגבול שאפשר אז אני אחייה.. אבל מן הסתם עדףי לי כבר לקחת מצלמה כמו הSD600 בלי מגבלה ולקחת כרטיס 2GB.. לא? גם ככה היא יותר זולה.. אני ראיתי סירטון ממצלמה כלובה ביותר (עולה בערך 1000 ש"ח) והאיכות שלו מספיקה לי.. הבעיה היחידה הייתה ש:

1. במצלמה ההיא בוידאו בגלל שהיא חרא יש כל הזמן בעיות בבהירות והכל נע משחור ללבן ממש בהיר לפעמים.. (רק לפעמים, בד"כ זה בסדר).

2. במצלמה ההיא, שעובדת רק עם סוללות AA רגילות, כל סט סוללות מספיק לרבע שעה. בגלל זה הנחתי שאני צריך סוללת ליתיום. אם אני טועה, תתקנו אותי.

שוב תודה על העזרה..

איך הSony H5? אמרו פה שהיא טובה.. היא מעל התקציב שלי אבל אם היא ממש שווה את זה אז אני מוכן..

• תגובות 52
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מעדיף לצלם באיכות גרועה בשביל לחסוך מקום, אז ה-SD600 תתן לך את מה שאתה מחפש. אני בטוח שיש לך סיבה שבגללה זה יותר הגיוני מלצלם באיכות טובה ולשמור בפורמט DivX החסכוני... ::)

פורסם
  • מחבר

למה הכוונה? אפשר לשמור בפורמט DivX על המצלמה On-The-Fly (יעני בזמן שמצלמים)?

כי אם כן אז למה אמרת שאפשר לצלם רק 8 דקות של וידאו על 1GB כשבDivx על ג'יגה נכנסות שעות?

הבעיה שלי היא לא המקום על המחשב אלא על כרטיס הזיכרון של המצלמה.. אני צריך לצלם וידאו רצוף של שעה-שעה וחצי.. (כמה שיותר יותר טוב).

הבנתי משהו לא נכון?

פורסם

אם אלה הדרישות, אז עדיף לך ללכת על הפנטקס A20 או S7. יש להן מייצב דיגיטלי בווידאו (ל-A20 יש מייצב אופטי לסטילס), והן שומרות את הסרטים בפורמט DivX החסכוני. גם תמיכה ב-SHDC לא מזיקה, ומאפשרת להשתמש בכרטיסי זכרון גדולים במיוחד.

המצלמה שומרת את הסרט בפורמט DIVX
פורסם
  • מחבר

אז איך זה שאומרים פה ש8 דקות של 640x480 שוקלות גיגה, כשבDivx מכניסים שעה+ ברזולוציה גבוהה בהרבה ב700MB?

פורסם

המצלמות שהזכרתי של פנטקס שומרות ב-DivX ואין להן מגבלת על אורך הסרטון מלבד גודל הכרטיס. לעומתן, ה-S3 מוגבלת ל-1GB ולא שומרת ב-DivX.

פורסם
  • מחבר

וואי אחי לא ראיתי בכלל את התגובה שלך.. עכשיו ראיתי ולפי הפרטים הPentax Optio A20 נראית מעולהל צרכים שלי עם מייצב תמונה והכל ובערך ב2000 ש"ח אבל אני לא מוצא שום חנות שמוכרת מצלמות של Pentax.. יש המלצות? אני חייב שיהיה לה סניף כלשהו, עדיף בחיפה \ הצפון, ואמא שלי המיושנת הזו מאוד מעדיפה שזו תהיה חנות שמוקדשת לצילום. גם ביקורות שקראתי עליה לא היו מדהימות.. בעצם הייתרון שלה על הSD600 הוא בשמירה כDivx? אם כן, כמה זמן סרט אני אוכל לשמור על כרטיס זיכרון של 1GB? וכמה זמן הסוללה תשרוד?

פורסם
  • מחבר

עוד פעם הקפצה קטנה, זה דיי דחוף ויום שלם אנשים לא מגיבים.

פורסם

וואי אחי לא ראיתי בכלל את התגובה שלך.. עכשיו ראיתי ולפי הפרטים הPentax Optio A20 נראית מעולהל צרכים שלי עם מייצב תמונה והכל ובערך ב2000 ש"ח אבל אני לא מוצא שום חנות שמוכרת מצלמות של Pentax.. יש המלצות?

המלצות על חנויות אסורות לפי כללי הפורום. חפש ב-zap.co.il חנויות שמחזיקות את המצלמה.

גם ביקורות שקראתי עליה לא היו מדהימות..

שתי הביקורות היחידות שמצאתי דווקא חיוביות למדי:

http://www.popphoto.com/cameras/3473/test-pentax-optio-a20.html

http://www.ephotozine.com/equipment/tests/testdetail.cfm?test_id=485

בעצם הייתרון שלה על הSD600 הוא בשמירה כDivx?

מבחינתך מה שאתה מחפש כן, זה היתרון. המייצב הוא יתרון משמעותי נוסף.

אם כן, כמה זמן סרט אני אוכל לשמור על כרטיס זיכרון של 1GB?

באיכות הכי נמוכה 4:16 שעות, באיכות הכי גבוהה 46 דקות. יש למצלמה עוד 4 רמות של איכות באמצע.

וכמה זמן הסוללה תשרוד?

לפי פנטקס, 50 דקות. טעינה של סוללה לוקחת 100 דקות, וסוללה רזרבית עולה החל מ-59 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אתה רציני? זה מטורף ואדיר לצרכים שלי.. יש מצב שאתה שולח לי באי-מייל או בפרטי חנויות? או שגם זה אסור? אם אסור אל תשלח.. זה פורום טוב אני מעדיף להקשיב לכללים..

אז רק דבר אחד אחרון לפני שאני קונה אותה, הכוונה שלך ל50 דקות של צילום וידאו או 50 דקות של Stand-by? כי אני צריך שעה וחצי של וידאו.. אז אם זה 50 דקות של וידאו רצוף זה ענק אני אקנה עוד סוללה ואהיה מאושר :) אבל אם זה Stand-by אז זה דיי מעט, לא?

יש דבר כזה סוללה מיוחדת או משהו? ששורדת יותר זמן? אם כן, כמה תעלה לי אחת כזו? כי אני בניתי על 300 שקל לסוללה ולא 60.. :P

פורסם

אתה רציני? זה מטורף ואדיר לצרכים שלי.. יש מצב שאתה שולח לי באי-מייל או בפרטי חנויות? או שגם זה אסור? אם אסור אל תשלח.. זה פורום טוב אני מעדיף להקשיב לכללים..

הכללים אוסרים דיון על חנויות, אבל אין בעיה לתת קישור לחנויות שמוכרות אותה.

אז רק דבר אחד אחרון לפני שאני קונה אותה, הכוונה שלך ל50 דקות של צילום וידאו או 50 דקות של Stand-by? כי אני צריך שעה וחצי של וידאו.. אז אם זה 50 דקות של וידאו רצוף זה ענק אני אקנה עוד סוללה ואהיה מאושר :) אבל אם זה Stand-by אז זה דיי מעט, לא?

לא, הכוונה לצילום רציף של סרט. בשביל סרטון באורך שעה וחצי תצטרך שתי סוללות, או שלוש כדי לא להיות על הגבול.

אגב, אפשר לשאול איזה סרטונים אתה מתכוון לצלם באורך כזה?

יש דבר כזה סוללה מיוחדת או משהו? ששורדת יותר זמן? אם כן, כמה תעלה לי אחת כזו? כי אני בניתי על 300 שקל לסוללה ולא 60.. :P

הסוללה ב-60 ש"ח היא חלופית. סוללה מקורית עולה פי כמה, אבל נותנת ביצועים מאוד דומים. לדעתי חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

כדורסל :)

אני ואח שלי מצלמים שעה וחצי של משחק וחותכים את הקטעים הלא מעניינים.

מצאתי חנות שנראית לי טובה (אפילו טובה מאוד) והכל טוב.. הבעייה היחידה היא שלחנות הזו אין סוללות למצלמות Pentax.. אתה יכול לקשר אותי לחנות שיש בה? (אם אתה ידוע על אחת).

תודה.

פורסם

הבעייה היחידה היא שלחנות הזו אין סוללות למצלמות Pentax.. אתה יכול לקשר אותי לחנות שיש בה? (אם אתה ידוע על אחת).

תסתכל שלוש הודעות מעליך. כתבתי לינק לסוללה רזרבית ב-59 ש"ח.

פורסם

למרות כל הדיון הזה אני חושב שאתה עדיין מבזבז את הכסף פשוט כי התוצאות שתקבל בוידיאו יהיו מאכזבות מאוד!

אני ניתי נכנס לזאפ וקונה מצלמת וידיאו ראתי טובות אפילו ב 1300 ש"ח (פאנסוניק )ומצלם וידיאו כמו בן אדם , ואז משלים עם מצלמת סטילס נורמאלית בעוד 1000 ש"ח , זה יכול להיות יותר יקר אבל אין מה להשוות מבחינת האיכות .

אין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ונכון רוב הביקורות על הפנטקס הן לא טובות כי הסטילס לא באיכות דומה לזה של הקנון או הסוני והסרטונים גם לא באיכות טובה !

תחשוב שוב !

פורסם
  • מחבר

בקשר להודעה של tg

אנשים שנראו לי יותר על רמה ממך (יותר רציניים - לא כוונה להעליב או משהו) אמרו שהאיכות טובה מאוד. אשמח אם מישהו כמו boren יגיב על ההערה שלך לפני שאני קונה.

אם היית קורא אפילו הודעה אחת בדיון היית רואה שכתבתי שכבר ראיתי איכות של וידאו במצלמות דיגיטליות רגילות והיא מעולה בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים