עבור לתוכן

בקשר לP5B DELUXE

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרו פה קודם - אחריות לכל החיים משמע אחריות עד שהיצרן מפסיק לייצר את המוצר + שנה נוספת.

האחריות תחת השם הזה נהוגה כיום על ידי הרבה מאד יצרנים והיא לא קשורה בכלל למשווק / מוכר שמהם קנית אותם.

ואת זה אגב הבהיר לי הבחור מKSP שמהם קניתי כבר איזה 5 מחשבים ורכיבים שונים..

לשמחתי - מעולם לא הייתי צריך לממש אחריות על שום חלק שקניתי מהם.. חוץ מכונן DVD שעשה בעיות קצת בהעתקת קבצים שהחליפו לי אותו לחדש בלי וויכוח בכלל..

לגבי הלוח הנ"ל - לוח מעולה ומעבר לכך. לצערי לפעמים יש מוכרים לא הוגנים/לא מבינים בשיט.. קורה. בשביל זה יש את הפורום. :xyxthumbs:

פורסם

KSP היא חוברה שמככבת יותר מידי באתרי חומרה, לטוב ולרע, אישית הם החליפו לי קשיח 200 GB לפני שלוש שנים בלי בעיות.

מצד שני כשקניתי לוח אם ב1000 ש"ח הם לא רצו לעשות לו עדכון ביוס בחינם ולקחו עליו 50 שקל, וזה היה עדכון כדי שיתמוך בפנטיום D.

פורסם
מעבדי אינטל הם באחריות ל3 שנים - אורך חיי המוצר (מעבד)

סתם טריק שיווקי של אינטל שידוע ברמאות שלו

WTF?? מפתאום עובדה שלי בחנות שאני קניתי זה באמת אחיות לכל החיים גם אם אני יבוא עוד 10 שנים היא אמרה שהיא מחליפה בלי בעיות..

וגם עוד 50 אחראיות לכל החיים זה לכל החיים.. כאילו חוץ מהקטע שמפסיקים לייצר אותו..

אני מדבר על מקרה שלא מפסיקים לייצר אותו.. וממשיכים לייצר אותו גם עוד 5 שנים.. אז אני לא יקבל אחראיות על המוצר אם יתקלקל עוד 5 שנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים