עבור לתוכן

כמה זיכרון וירטואלי כדאי לי לקבוע???

Featured Replies

פורסם

עכשיו התקנתי איזה משחק ושנכנסתי לשחק אז המחשב הוציא לי הודעה שהזיכרון הוירטואלי לא מספיק.

נכנסתי בלוח בקרה שם איפה שאפשר לשנות את הזיכרון הוירטואלי וראיתי שכך ההגדרות:

מינימום:384

מקסימום: 784 (בערך, אני לא כל כך זוכר)

הבנתי שזה קצת יחסית למפרט שיש לי, אבל לא רציתי להגדיל לבד כי הבנתי שע"י הגדרה לא מתאימה ביצועי המחשב ירדו.

כמה לפי דעתכם אני צריך לרשום במקסימום ובמינימום בהתאם למפרט שלי?

בתודה מראש

אלעד

פורסם

4096 פחות הזיכרון שלך

פורסם

זה לא אמור להיות כמות זיכרון כפול אחד וחצי?

רשמת 4096 בגלל שיש לו 4 סלוטים?

פורסם

פי 1.5 מהזיכרון הראשי של המחשב שלך.

אם יש לך גי'גה זיכרון אז תקבע את הזיכרון הויטואלי ל-1536

פורסם
  • מחבר

1536 מינימום או מקסימום?

וכמה השני?(זאת אומרת, אם זה מקס' אז כמה המינ', ואם זה מינ' אז כמה המקס')

פורסם

מינימום 1500 מקסימום 2500. קבעתי 1000-2000 וכששיחקתי ב-Company of Heroes הווינדוס התלונן על כמות בלתי מספיקה.

פורסם

פי 1.5 מהזיכרון הראשי של המחשב שלך.

אם יש לך גי'גה זיכרון אז תקבע את הזיכרון הויטואלי ל-1536

לזה בדיוק התכוונתי...

1536 מינימום או מקסימום?

וכמה השני?(זאת אומרת, אם זה מקס' אז כמה המינ', ואם זה מינ' אז כמה המקס')

שתיהם אותו דבר - 1536

מינימום 1500 מקסימום 2500. קבעתי 1000-2000 וכששיחקתי ב-Company of Heroes הווינדוס התלונן על כמות בלתי מספיקה.

תנסה לשים את שתיהם על 1536
פורסם

אני שמח שלזה התכוונת.

בכל מקרה המינימום והמקסימום צריכים להיות באותו הערך ז"א 1536 לשניהם

פורסם
  • מחבר

באנה אחי קטע די מטורף, כי גם אני מדבר על המשחק COH , בגלל זה פתחתי את הנושא...

פורסם

נוסחא קבועה כזו של "1.5 כפול כמות הזכרון" זה טיפשי כי ככל שיש לך יותר זכרון ככה אתה צריך פחות זכרון וירטואלי ולא להיפך.

פורסם

אולי,אבל שים לב שגם אם יש לך 4GB לדוגמא ואתה סה"כ בוינדווס לא עושה שהו מיוחד אתה עדיין משתמש בזיכרון וירטואלי

פורסם

איך אני מגיע להגדרת זכרון וירטואלי בווינדוס?

פורסם

מאפיינים של המחשב שלי, לשונית מתקדם, הגדרות(ביצועים), לשונית מתקדם, שנה

פורסם

מקש ימיני על המחשב שלי ואז "מאפיינים" ואז "מתקדם" ואח"כ בקטגורית "ביצועים" אתה לוחץ על "Setting" ואז "מתקד" ולמטה למטה לוחץ "שנה" ושם אתה משנה ואל תקח ללחוץ "Set" כשאתה מבצע אחרת זה לא יקלוט.

**סליחה על העירבוב בין העברית לאנגלית פשוט יש דברים שאני לא זוכר איך הם נקראים ב-WIN בעברית

פורסם

אולי,אבל שים לב שגם אם יש לך 4GB לדוגמא ואתה סה"כ בוינדווס לא עושה שהו מיוחד אתה עדיין משתמש בזיכרון וירטואלי

אם יש לך 4GB זכרון אתה לא תקבע את הזכרון הוירטואלי על 6GB אלא על 0MB או לכל היותר נניח 50MB. ‏Windows עושה שימוש בזכרון הוירטואלי לא כי זה עוזר (ועם 4GB זכרון זה לא עוזר), אלא כי הוא זמין. אם הוא יהיה קטן ולא זמין, אתה תראה שהשימוש בו קטן (ומיותר לציין שהביצועים יהיו יותר גבוהים בהנחה שיש לך הרבה זכרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים