פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלהקצת עזרה לא תזיקתודה מראש !
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים קנה עותק חוקי - זה בטוח יפתור את הבעיה!!!חבל שאתה לא מאלה שקוראים את חוקי הפורום לפני שהם פותחים ת'רדים מהסוג הזה!כל דיון שיעסוק בכל צורה שהיא בהורדה של הגירסה המלאה ממקור כלשהו, אקטיבציה שלה, פריצה,ובכלל זה דיון שמרמז בצורה כלשהי על WAREZ - יימחק מיידית, והמשתמשים המעורבים יטופלו ביד קשה.משתמש שיחרוג מהכללים יושתק מיידית לשבוע, ובמידה והתנהגותו לא תשתנה - ניפרד ממנו לתמיד.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים נכון אבל אני נתתי תשובה מתוך האתר הרשמי של MS אז אם הם מרשים לומר את זה לאנשים מי אני שאתווכח?
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים מחבר לא אמרתי שיש לי עותק מזוייףאולי יש לי מקורי ועוד מישהו התקין אותו גם?
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אותו פיתרון כמו שDecktor הביא לך רק בעיבריתhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb%3Bhe%3B921914
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים זה רק ביטול ההודעה, קח בחשבון שעידכון updates עדיין יבקש ממך אימות לעותק חוקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.