פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אז ככהיש לי win xp וכשאני מפעיל את הmsconfig יש שם תהליך אחד שאני לא מזהה בכללגם לא רשום מה הוא או הכתובת הפעלה שלויש למישהו מושג מה הוא ומה עושים לגביותוהד לעונים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים תראהתסתכל תחת קטגוריה מיקום . תראה אם אתה מזהה אותו ..עקרונית אתה יכול להוריד את זה ..אם עושה לך בעיות פשוט תחזיר (לא אמור לעשות בעיות )
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים בעיקרון זה לא מסמן על משהו טוב שהשורה שלו ריקה.כמו שנאמר מעליי, תנסה לזהות את המיקום שלו ותראה אם אתה רוצה שזה יעלה עם המחשב או לא.אני הייתי מבטל את זה בכלל.אדם
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים מחבר לא מצליח לאתר את המיקוםתגדילו את התמונה אתם תראו שם תהליך "ריק" לכאורהרק תקוע שם בreg ואין לי כל כך מושג איך להתעסק עם זהניסיתי למצוא אותו עם adawear אבל גם הוא לא הועיל בקטעיש למישהו פתרון חוץ מלהוריד את הסיומן של ה-V מהרשימהכי אני ממש שונא שכל פעם עולה החלון הזה של הגדרת האתחול כשעושים ריסט למחשבתודה שוב
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים יש לי גם תהליך "ריק", בסוף התברר לי שזה alcohol 120%אם יש לך את התוכנה הזאת מותקנת אולי זה התהליך ה"ריק" שלך
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אכן שמתי לב שיש אחד "ריק"אבל אני לא נביא!תבטל אותו ואם אין בעיות אז סבבה.לגבי קפיצת חלון ההתרעה אתה יכול לבטל את האפשרות הזו!
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מה שאני הייתי עושה במצב כזה הוא הולך למפתח הזה ברג'יסטרי לראות אם הכל ריק גם שם או שיש כמה רווחים/משהו בסגנון לפני פקודת ההפעלה. אם הכל ריק אז זה סתם איזה באגון/שארית של משהו שאם תבטל או לא, לא ישנה (שהרי אין רוחות רפאים) - למרות שאני אישית הייתי מנקה/מוחק כבר כמו שצריך ומעיף אותו פיזית מהרג'יסטרי שלא יטנף יותר ת'msconfig.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר TuneUp.. מנקה ת'רג, תMSCONFIG, ת'הוספה והסרה. בקיצור.. התוכנה המושלמת פששש בנאדם שיחקת אותה תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.