עבור לתוכן

עזרה בכרטיס מסך x1950 pro .הצלחתי לשלוח תמונות

Featured Replies

פורסם

אין לי מסנג'ר. שלח לי למייל בפרופיל.

• תגובות 45
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב בקיצר איאפשר לשלוח גם שם. רק מסנגר ואייסיקיו נשלח חלק. אני יקח תמחשב לחנות שקניתי ksp .[ גם פתאום ניהיה לי כל המסך כהה ואני לא יכול לשנות את זה. והמשחקים נתקעים גם.] אין לי מזל במחשבים .בכל זאת תודה.

פורסם
  • מחבר

שלחתי תמונות.. בפיפא זה תמונה שצילמתי עכשיו אז תראו יש בה חושך בכל המגרשים וזה ככה בכל המשחקים נהיה ולא עוזר שנוגע בהגדרות.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

פיפא

[attachment deleted by admin]

פורסם

בתמונות העליונות זה נראה כמו בעיה של Anti Aliasing. אולי יש משהו בהגדרות של הכרטיס עצמו, שמכוון על ביצועים על חשבון איכות תמונה (כמו שיש ב NVIDIA)? או הגדרות אחרות של הכרטיס שמפריעות להגדרות של המשחקים עצמם (למשל שה AA מסומן ב off בהגדרות הכרטיס במקום Application Controlled וכו')

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל זה לא עוזר.גם יש חושך בכל המשחקים. וגם נתקעים ויש הודעה יש בעיה בגרפיקה שהוא לא יכול להריץ תמשחק. משהו כזה. זה אפילו במשחקים קלילים/

אני צריך מישהו שיודע את ההגדרות של ati ויגיד לי שלב שלב מה לעשות.

פורסם

מצטער, בזה אני לא יכול לעזור, אבל אני מאמין שבאמת יש בעיה בכרטיס עצמו ואולי כדאי להחליף.

עריכה: אני מקווה ש KSP לא דחפו לך כרטיס מסך שהוא refurbished, כלומר כרטיס משומש שהתגלתה בו תקלה, "תוקן" והוחזר למדפים.. אולי מישהו יוכל לייעץ לך איך לבדוק (פיזית) אם הכרטיס אכן חדש, כלומר לחפש סימנים שיכולים להעיד אחרת.

פורסם
  • מחבר

אני הולך מחר לחנות ונותן להם בראש. שעכשיו התכנאי יסדר ואם יש בעיה יחליפו לחדש.

פורסם

ידוע ש- KSP זאת רשת מחשבים סוג ***.

הם תמיד מנסים לעשות קומבינות על אנשים...

פורסם

היה לי גם משהו כזה זה היה בגלל המסך. איזה מסך יש לך LCD או רגיל?

פורסם
  • מחבר

לא קניתי מהם מסך. יש לי מסך שקניתי לפני חצי שנה crt .רציתי לקנות מסקאי פי סי כי מכירים אותי שם .אבל זה רחוק לי אז קניתי מksp. איזה דברים הם עושים ksp? האמת שהמוכר שם ניסה להשחיל לי לוח אם אחר יותר יקר אבל לא הצליח החמור.

פורסם

^^

יש ל KSP מוניטין של מכירת רכיבים משומשים או ג'נריים ולא איכותיים, וחנות לא אמינה באופן כללי (עם מבחר מוצרים לא מי יודע מה). עד לא מזמן הם נחשבו לחנות זולה ומשתלמת, אבל גם הקרדיט הזה לא מגיע להם יותר. (לא מעט חנויות "נחשבות" יותר כבר הספיקו להוזיל את המחירים שלהם לאותה רמה בערך)

עריכה: רק לפני שיגידו שאני עובר על חוקי הפורום, אני אציין שיש גם לא מעט לקוחות מרוצים. אבל מה שתיארתי זה פשוט דעה רווחת לגבי הרשת הזו.

היה לי גם משהו כזה זה היה בגלל המסך. איזה מסך יש לך LCD או רגיל?

הבעיה היא לא במסך, כי רוני אמר שלא היו שום בעיות עם הכרטיס הקודם שלו.

פורסם
  • מחבר

כן לא היה בעיה במחשב הקודם שלי. דווקא אני שמעתי יותר על החנות אייבורי שמוכרת משומשים משהו כזה. הקיצר אני לא יתן שיעבדו עלי אני מחר הולך לשם ופותר הכל.

פורסם

זהו, כל מה שאמרתי לגבי המוניטין של KSP תקף בדיוק באותה מידה על אייבורי. בקיצור, בהצלחה מחר :xyxthumbs:.

פורסם
  • מחבר

תודההההההההההה גבר גברייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים