עבור לתוכן

עזרה בכרטיס מסך x1950 pro .הצלחתי לשלוח תמונות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להקטין את התמונה של המשחק Need for Speed אז איל יצלם? וגם ניסיתי לשלוח את ההגדרות של הכרטיס מסך אבל זה לא נשלח. עשיתי ככה לחצתי על אפשרויות נוספות ואז עיון והכנסתי תתמונה שלחתי וזה פשוט לא נשלח אני מחכה הרבה זמן וזה אומר תקלה משהו כזה

• תגובות 45
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עכשיו בכלל אני המום. הורדתי תמשחקFEAR Extraction Point SP Demo . שמתי רק על רזולוציה 1600 1200. והמשחק לא זז הכי הכי חלק. ואם אני עולה ברזולציה אז המשחק קצת נתקע. נו באמת מה ככה צריך להיות עם הכרטיס הזה? ןעוד ספק enermax liberty 400. מעבד e6300 .

פורסם

כי זה משחק כבד, ורזולוציה עוד יותר כבדה. אתה מצפה שכרטיסי GF יריצו את המשחק בצורה חלקה על 1600*2560? אגב, אפשר לערוך את הפוסטים שלך במקום לשלוח פעמיים.

עריכה: תכתוב את הדגם המדויק של המסך שלך באותה הזמנות. משום אני לא מצליח למצוא "samsung sync master 997mb" באתר של Samsung.

פורסם

לי חבילת ההרחבה של FEAR רצה סביר, 1280*1024, עם רוב האפשרויות חוץ מ AA ו Shadows

עם X800, גיגה זכרון ו P4

פורסם
  • מחבר

מה הקשר כרטיס שאמרת. יש לי ati x1950 pro. הורדתי קצת מההגדרות של הכרטיס ועכשיו זז יותר אחלה. רק שהבעיה של כל הזוויות לא חדות כאילו משחק על רזולציה קטה. המסך שלי זה מה שהבאתי לך זה מסך סתם ככה מצוין . גודל 19. ניראה לי יש אותו בזאפ השוואת מחירים .[גם מקודם כתבתי רזולציה 1600 על 1200 .] ודרך אגב 3d...

אתה משווה תכרטיס שלך לשלי? שלי בהרבה יותר טוב

פורסם

מה הקשר כרטיס שאמרת. יש לי ati x1950 pro. הורדתי קצת מההגדרות של הכרטיס ועכשיו זז יותר אחלה. רק שהבעיה של כל הזוויות לא חדות כאילו משחק על רזולציה קטה. המסך שלי זה מה שהבאתי לך זה מסך סתם ככה מצוין . גודל 19. ניראה לי יש אותו בזאפ השוואת מחירים .[גם מקודם כתבתי רזולציה 1600 על 1200 .] ודרך אגב 3d...

אתה משווה תכרטיס שלך לשלי? שלי בהרבה יותר טוב

באמת אתה חמר..תעלה תמונה תשמור אותה ב.JPG ,, ותשחק ב960*1280 או משהו כזה תשים AA*4 וAF*16 ותראה חלק הכל.

פורסם

תבדוק טמפ' של הכרטיס בזמן מאמץ. התחממות יתר גורמת לבעיות ויזואליות וירידה בביצועים.

וכל עוד לא תצרף תמונות של הגדרות הכרטיס (ומדידות טמפ', מתח 12V וכו'), ושל סצינות במשחקים עצמם, קשה לנו מאוד לעזור חוץ מלזרוק ניחושים לאויר.

פורסם

אמ רק רשמתי שתדע שלכרטיס יותר חלש אין בעיות

תהנה נהכרטיס שלך :/

פורסם
  • מחבר

גם לי אין בעיות עכשיו המשחק זז חלק בכל ההגדרות הכי גבוהות. תשמע אני לא יודע איך לעלות תמונה תגיד לי בדיוק מה לעשות. אני כבר צילמתי תתמונות ורק לשלוח לכאן לא יודע. הטמפרטורה 41 ובמאמץ 48. ההגדרות זה 4 ו16. . תמיד היו.

פורסם

כנס לאתר של imageshack, מיד תגיע למקום בו ניתן להעלות תמונה מקובץ במחשב שלך, ולאחר שאתה מעלה תלחץ על הלחצן host it. אח"כ תקבל מספר כתובות URL שונות של התמונה, חלק מהן ייעודיות להביא בפורומים כדי להפנות את כל מי שרוצה לראות את התמונה לשם.

עריכה: טמפ' סבבה, 48 במאמץ זה מעולה. של איזו חברה הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

החברה של הכרטיס Sapphire. תראה ניסיתי מה שאמרת וזה זז מאוד לאט ולא נשלח.. אני חושב יש בעיה התמונות שוקלות 5mb. מה אני יעשה עכשיו איך ישלח?אפשר לקווץ אותם?

פורסם

5MB זה המון, לא פלא שזה נשלח לאט. אם הפורמט הוא JPG אז תקטין את הגודל של התמונה. אם לא, תעביר לפורמט JPG.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת אם זהJPG? דרך אגב שאני לוחץ בלחצני המסך אז גם שם אני רואה.נגיד יש צורה של עיגול אז הקו שלו גם משובש כזה

פורסם

קובץ JPG הוא עם סיומת JPG..

פורסם
  • מחבר

אחי תעשה לי טובה יש לך מסנגר? תביא אותו אני ישלח לך לשם בלי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים