עבור לתוכן

עזרה בכרטיס מסך x1950 pro .הצלחתי לשלוח תמונות

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש. עכשיו במשחקים אני לא רואה הכי חד. וניסיתי לגעת באיכות של הכרטיס אבל זה לא מסתדר. מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה לעשות שאני יראה חד וחלק. אני רגיל לנוודיה חחחחחחח

• תגובות 45
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקנת דרייוורים עדכניים?

מה הכוונה חד?!

פורסם
  • מחבר

התקנתי תדריבר של הכרטיס מסך מהדיסק.ומקודם התקנתי דרייבר אחר של גרסה 6-12. מה הכוונה לא חד? נגיד המשחק Need for Speed אני רואה את

המכונית לא חדה מין קווים כאלה משהו כזה

פורסם

אם אתה מתכוון לקצוות של המכונית, תוסיף Anti Aliasing בהגדרות גרפיקה

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני מעלה אותו . אז זה מוריד לי את ...

..standard setti

עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

ניראה לי הנוודיה יש להם גרפיקה הכי יפה. באסה קניתי ati

פורסם

בולשיט.

תעלה תמונה וסמן לנו בדיוק מה לא יאה לך שם.

פורסם

נירא לי שהבעיה שאתה לא רואה חד .....זה הבעיה של המסך שלך איזה מסך יש לך ?

ובמשחקים זה גם משפיעה אבל זה אמור להיות בסדר

פורסם

אתה חמר..

כנס להגדרות של המשחק...בטח הם על 800-600 תשנה אותם ל12xx-1xxx + פילטרים וכו' ותראה טוב מאוד..

פורסם

קודם כל תביא מפרט של המחשב שלך .......וכנראה זה שמעלי צודק אבל לא בטוח היה לי גם בעיה כזו אם SAMSUNG N740 לא ממליץ לאף אחד

אחרי שהחלפתי אותו הכל הסתדר ....

פורסם
  • מחבר

קניתי מחשב חדש ואתמול הבאתי אותו .המחשב במחיר 5000 שח בלי מסך. מעבד e6300 .לוח אם giga...945. זיכרון 1 גיגה ddr2 667.ספק enermax liberti 400. כרטיס מסך sapphure x1950 pro 256mb vivo. לפני כן היה לי מחשב אחר וראו הכל טוב עם הכרטיס מסך נוודיה 6800gs .המסך שלי samsung sync master 997mb. עכשיו למשל התקנתי את פיפא 2006 ואת המגרש רואים תמיד בצבע קהה. ובכלל בNeed for Speed אני שמתי על הגדרות הכי גבוהות ולא רואים חדות. למשל המכונית מטושטשת בצדדים וכל מיני אפקטים כמו צל של העצים. שבנוודיה שהיה לי ראו יותר טוב בהרבה וזה כרטיס יותר חלש מהx1950pro

פורסם

יכול להיות שהכרטיס מסך שלך דפוק אבל לא נראה לי שזה בגללו..

יש לי גם את אותו כרטיס של sapphire ואין שום בעיה בקרבון.. חוץ מזה שיש לי מסך רחב והמשחק המעפן הזה לא תומך ברזולוציה רחבה....

מותקן אצלי הדייבר הכי חדש 6.12 והכל עובד בסדר גמור..

פורסם

אפשר תמונות אולי? קשה מאוד להבין את הבעיה. ב"לא חד מספיק" אתה מתכוון שזה נראה כאילו הרזולוציה פחותה יותר, למרות שאתה משחק באותה רזולוציה?

פורסם
  • מחבר

תראה שהיה לי תכרטיס נוודיה 6800gs אז הכל היה חלק ויפה. עכשיו בכרטיס הזה אני שם על ההגדרות הכי גבוהות וזה האמת נראה פחות .אז מדוע זה ככה וזה גם בכל משחקים וגם סרטים אני חושב . למשל גם בפיפא נגיד אני בוחר מגרש ביום אור אז הכרטיס לא מראה בכלל אור תמיד יש מין חושך כזה. אני ישלח תתמונות של ההגדרות של הכרטיס מסך ותגידו אולי שם הבעיה

פורסם

אתה מוכן להעלות כבר תמונה? הרי לא נוכל לדעת האם הבעיה ברנדור התמונה או במסך עצמו עד שנראה משהו שצולם בזמן המשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים