עבור לתוכן

מבקש המלצה למסך 19" או 20"

Featured Replies

פורסם

לשימוש משרדי: גלישה, כתיבת מסמכי word ועבודה בפוטושופ.

אין הגבלה בעניין התקציב.

איזה מסך (חברה ודגם) הוא הכי מומלץ?

תודה,

רנצ'יק

פורסם

הוא יקר בגלל שהוא משתמש בפאנל איכותי בהרבה מהמסכים שציינת - S-IPS לעומת TN.

זה נותן לו זוויות צפייה רחבות יותר ואיכות תמונה טובה בהרבה.

פורסם

ה-2007 למיניהם יכולים להגיע עם S-IPS (גם ה-2001, אבל הוא סתם ישן ולא ברור למה הוא עדיין נמכר בארץ)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על תגובותיכם.

שכחתי לציין שאיני מעוניין במסך רחב ולכן ה-LG שהומלץ כאן לא מתאים לי.

האם תוכלו לציין איזה מסך (דגם וחברה) הוא הטוב ביותר?

פורסם
  • מחבר

זה אותו מסך שהמלצת קודם, אבל בלינק של זאפ כתוב שזה מסך רחב. אז מה בסוף הוא רחב או רגיל?

ודרך אגב לאיזו מטרה מומלץ מסך רחב? אני הבנתי שזה בעיקר למי שמתכנן לצפות בסרטים, נכון?

פורסם

הוא לא רחב (יש לא מעט טעויות בזאפ).

רחב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים ולעבודה עם מספר חלונות ביחד.

פורסם

לפי הדרישות שלך LG L2000C יעשה תעבודה מצויין.

כמובן אם אין הגבלה כספית כמו שאמרת.

למרות הכל יש עוד אפשרות.

זה שתיקח מסך רחב עם אפשרות PIVOT

שעולים יקר בדרך כלל.

שמע אבל זה ישתלב מצויין עם השימושים היומיומיים שלך לבין השימושים המשניים שלך כגון צפייה בסרטים ולשחק משחקים.

אני בדרך כלל לא מיתעסק במסכים האלו כי הם יקרים מדי ולא מישתלמים מבחינת קניה בארצנו אבל מי שאין לו הגבלת תקציב באמת יכול להרשות לעצמו להיתפנק במסך ובטכנולוגיה כזאת כמו הPIVOT

יש תמסך של DELL 2407 אני חושב בקיצור אם יש אנשים שיותר מבינים בזה תעזרו לבחור.

http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4165=52316&orderby=price

פורסם

אני מבין שאתה מוכן להשקיע תקציב גבוה לכן מסך 19" איכותי עם פנל S-PVA מומלץ במיוחד אם אתה מתכוון לעבוד איתו הרבה שעות ברציפות הוא EIZO S1931H - טווח המחירים נע בין 2700 ל-3100 ש"ח בהתאם למודל ולחנות. ב-2700 הוא בלי רמקולים מובנים (עדיף כך) ואם תבחר במעמד בצורת X תהיה לך אפשרות ל-Pivot (במעמד האחר עם ArcSwing אין אפשרות כזו אלא הרכנה של הפנל עד הקבלה לפני השולחן) . יש שני צבעי פנל: אפור-לבן ושחור. בשחור המסך נראה יותר נאה.

היות וכל פיקסל מקבל שידרוג מ-8 סיביות ל-10 ובחזרה ל-8 עם ערכי גאמה אידיאליים הצבעים מכויילים מההתחלה בדיוק כמו במסך CRT מקצועי לכן הוא יהיה טוב לפוטושופ. זוויות הצפייה שלו מהטובות שבפנלי VA. מאחר והקונטרסט שלו חזק וקשה מאוד להבחין בגודל הפיקסלים יהיה לך קל לעבוד עם טקסט במיוחד לאחר שידרוג פונטים של מערכת ההפעלה ל-120dpi והתקנת MS ClearType. יתרון נוסף - אתה יכול לזכות לאחריות של 3 שנים לפנל והמנורות + עוד שנתיים לאלקטרוניקה שלו (כי הוא מורכב ביפן). אכן, יחסית לגדלו הוא יקר למדי אבל התמורה לכסף מוחלטת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם!!!

מצטער להטריד אבל כשאמרתי שאין לי הגבלה על התקציב (אמנם התכוונתי לכל מלה) - לא תכננתי להוציא

מעל 2000 ש"ח למסך (לא חשבתי שיש מסכים כאלה יקרים...)

אז בהנחה שאני רוצה "להסתפק" במסך עד 2000 ש"ח , איזה הוא האיכותי ביותר??

תודה רבה שוב וסליחה על "חוסר העקביות",

רנצ'יק

פורסם

ה- viewsonic VP930 יהיה הבחירה הטובה ביותר. ועולה כ-2100 ש"ח.

פחות מזה, אלו יהיו רק מסכים עם פאנל TN, שלא יבוא לטובתך בעבודות הגרפיקה.

פורסם

מומלץ להוסיף קצת בשביל ה - DELL 2007FP שעולה 2300 ש"י ועדיף בהרבה על VS (גם בפאנל PVA לעומת MVA וגם בגודל 20 לעומת 19).

פורסם

פאנל PVA בהחלט לא יותר מומלץ מפאנל MVA, וכשמסתכלים ספציפית על הפאנל S-PVA של ה-2007FP מול ה-P-MVA של ה- VP930, ה-VP לוקח ובגדול.

מצד שני יש לשקול אם לקחת את ה-VP, כאשר הוא סובל כיום בדגם העכשווי שלו (VP930-3) ממעט בעיות.

התוספת של האינטש הבודד לא כל כך משמעותית ד"א.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים