עבור לתוכן

SDRAM TIMING

Featured Replies

פורסם

אז ככה

יש לי בצ'יפסט OPTIONS, לא זוכר אם זה בדיוק שם, אחד מהשלושה הראשונים בכל מקרה, אפשרות לSDRAM TIMING.

עכשיו זה על T2, מה יקרה אם אני אעביר את זה לT1? זה ימהיר את הזכרונות? אם מישהו יוכל לפרט לי בדיוק מה זה עושה, אני אודה לו מאוד.

הזכרונות XTREME DDR PC2700, כל השאר במפרט.

תודה :)

פורסם

שים על1T זה הרבה יותר מהיר .

פורסם
  • מחבר

זה לא יכול לגרום לנזק כלשהו?

אחרי הכל, אם זה בטוח, למה לא לשים את זה על ההתחלה? והמערכת בFSB של 145, להחזיר ל133?

פורסם

הזכרונות XTREME DDR PC2700, כל השאר במפרט.

אם זה מה שיש לך אז עד 170 אתה יכול לשים על 1T

פורסם

אם אתה רוצה לגרום למחשב שלך לעבוד איטי יותר אז בטח תוריד ת' FSB :) בכל אופן אחרי שתשים על T1 תנסה לעשות בדיקה ב3DMARK אמור להיות שיפור ...

פורסם
  • מחבר

טוב.

מישהו יכול להסביר לי בכלליות מה זה עושה?

פורסם

תיזמונים מהירים יותר . (אני חושב) וגם יש לך CAS2 אז אין בעיה ...

פורסם
  • מחבר

שיניתי, עוד 400 נק' ב3DMARK.

:)

פורסם

שיניתי, עוד 400 נק' ב3DMARK.

:)

[ציניות] ואו ! [ציניות/]

ועכשיו ברצינות - מה זה באמת נתן לך ? הרגשת הבדל במשחקים ? הרגשת שיפור בביצועי חלונות ? לפי דעתי, לא הרווחת כלום, פרט לניקוד טיפה יותר גבוה בתוכנה שבודקת רק אספקט אחד של המחשב, ועוד כמה מעלות חום :)

פורסם

אני לא מבין איך בן אדם קונה CAS2 משלם כמעט פי שתיים ולא יודע מה זה עושה :-\

עם המערכת כמו שלך בעזרת TWEAKING טוב אתה יכול לעבור 15K בקלות ....

עריכה: בשביל שהחלונות יפתחו מהר יותר יש לעשות TWEAKING לוינדאוס עצמו וזה לא קשור לזכרונות ... וזה לא הוסיף לא אפילו חצי מעלה לחום של הזיכרונות.

פורסם

אני לא מבין איך בן אדם קונה CAS2 משלם כמעט פי שתיים ולא יודע מה זה עושה :-\

עם המערכת כמו שלך בעזרת TWEAKING טוב אתה יכול לעבור 15K בקלות ....

עריכה: בשביל שהחלונות יפתחו מהר יותר יש לעשות TWEAKING לוינדאוס עצמו וזה לא קשור לזכרונות ... וזה לא הוסיף לא אפילו חצי מעלה לחום של הזיכרונות.

אז זה באמת לא נתן לו שום דבר ;D

פורסם
  • מחבר

LOL

תבדקו את הדיון שלי בפורום גרפיקה, יום שלישי-רביעי אני עם רשמים מDX9RC2 שאמור לשפר לי בעוד כמה אלפים טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים