עבור לתוכן

בדיקת טמפ'

Featured Replies

פורסם

ביטלתי 2 מאווררים בטרנספורמר כי הוא מרעיש כמו מטוס אז רציתי לדעת איך הטמפ' למנוחה...

כמובן שבמאמץ אני ייחבר אותם...

לוח אם: 30

מעבד1: 48

מעבד2: 47

AUX: 32 (מהזה?)

כרטיס מסך: 49

דיסק קשיח: 32

פורסם

המעבד נראה לי גבוהה

אצלי (למרות שזה לא אותו מעבד) הוא 39 מעלות, אם 2 מאווררים במארז.

תחליף אותם, תאמין לי לא כדי לבטל אותם, לא שמו אותם סתם ליופי

פורסם
  • מחבר

האמת שהם לא משנים הרבה כך שאם יש בעית חום היא של המעבד.

חיברתי אותם עכשיו והליבות יירדו ל45-46 רק..

פורסם

אתה הרכבתה את המחשב או שקניתה אותו מורכב?

פורסם
  • מחבר

אתה הרכבתה את המחשב או שקניתה אותו מורכב?

מורכב.

ייתכן שיש בעיות במעבד? כי משקניתי אותו יש בעיית איטיות במחשב..משחקים נתקעים וכו..

החנות ,שאגב ייצאה ממש איומה במקרה הזה לא לוקחים אחריות הם כל הזמן מאשימים את הזכרונות בגלל שקניתי אותם ממקום אחר אז זה הכי נוח להם.

פורסם

מורכב.

ייתכן שיש בעיות במעבד? כי משקניתי אותו יש בעיית איטיות במחשב..משחקים נתקעים וכו..

החנות ,שאגב ייצאה ממש איומה במקרה הזה לא לוקחים אחריות הם כל הזמן מאשימים את הזכרונות בגלל שקניתי אותם ממקום אחר אז זה הכי נוח להם.

א) משחקים נתקעים- יכול להיות שגירסת הדרייברים של כרטיס המסך שלך לא מעודכנת או שגירסת ה-DirectX שלך לא מעודכנת

ב) מאיזה חנות קניתה?

פורסם
  • מחבר

א) משחקים נתקעים- יכול להיות שגירסת הדרייברים של כרטיס המסך שלך לא מעודכנת או שגירסת ה-DirectX שלך לא מעודכנת

ב) מאיזה חנות קניתה?

א.הגרסה הכי חדשה, ומותקן DX9 וגם יש איטיות כללית במחשב אז ככה שזה לא רק במשחקים.

ב.זכרונות מנועה השאר מחנות בב"ש, "דיקל"

פורסם

א.הגרסה הכי חדשה, ומותקן DX9 וגם יש איטיות כללית במחשב אז ככה שזה לא רק במשחקים.

ב.זכרונות מנועה השאר מחנות בב"ש, "דיקל"

אז אני לא יודע מה להגיד לך :-\

אני קראתי במקום מסויים שמישהוא טען שיש לו איטיות במשחקים והתשובה של ה''מומחה'' הייתה, מה שאני אמרתי לך

פורסם

הייתי מציע לך ללכת לחנות ולא להתעסק ולשבור את הראש יותר מדי, לך לחנות שממנה קנית את המחשב ותבקש שיבדקו לך את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים