פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים ביטלתי 2 מאווררים בטרנספורמר כי הוא מרעיש כמו מטוס אז רציתי לדעת איך הטמפ' למנוחה...כמובן שבמאמץ אני ייחבר אותם...לוח אם: 30מעבד1: 48מעבד2: 47AUX: 32 (מהזה?)כרטיס מסך: 49דיסק קשיח: 32
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים המעבד נראה לי גבוההאצלי (למרות שזה לא אותו מעבד) הוא 39 מעלות, אם 2 מאווררים במארז.תחליף אותם, תאמין לי לא כדי לבטל אותם, לא שמו אותם סתם ליופי
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר האמת שהם לא משנים הרבה כך שאם יש בעית חום היא של המעבד.חיברתי אותם עכשיו והליבות יירדו ל45-46 רק..
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר אתה הרכבתה את המחשב או שקניתה אותו מורכב?מורכב.ייתכן שיש בעיות במעבד? כי משקניתי אותו יש בעיית איטיות במחשב..משחקים נתקעים וכו..החנות ,שאגב ייצאה ממש איומה במקרה הזה לא לוקחים אחריות הם כל הזמן מאשימים את הזכרונות בגלל שקניתי אותם ממקום אחר אז זה הכי נוח להם.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מורכב.ייתכן שיש בעיות במעבד? כי משקניתי אותו יש בעיית איטיות במחשב..משחקים נתקעים וכו..החנות ,שאגב ייצאה ממש איומה במקרה הזה לא לוקחים אחריות הם כל הזמן מאשימים את הזכרונות בגלל שקניתי אותם ממקום אחר אז זה הכי נוח להם.א) משחקים נתקעים- יכול להיות שגירסת הדרייברים של כרטיס המסך שלך לא מעודכנת או שגירסת ה-DirectX שלך לא מעודכנת ב) מאיזה חנות קניתה?
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים מחבר א) משחקים נתקעים- יכול להיות שגירסת הדרייברים של כרטיס המסך שלך לא מעודכנת או שגירסת ה-DirectX שלך לא מעודכנת ב) מאיזה חנות קניתה?א.הגרסה הכי חדשה, ומותקן DX9 וגם יש איטיות כללית במחשב אז ככה שזה לא רק במשחקים.ב.זכרונות מנועה השאר מחנות בב"ש, "דיקל"
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים א.הגרסה הכי חדשה, ומותקן DX9 וגם יש איטיות כללית במחשב אז ככה שזה לא רק במשחקים.ב.זכרונות מנועה השאר מחנות בב"ש, "דיקל"אז אני לא יודע מה להגיד לך :-\אני קראתי במקום מסויים שמישהוא טען שיש לו איטיות במשחקים והתשובה של ה''מומחה'' הייתה, מה שאני אמרתי לך
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים הייתי מציע לך ללכת לחנות ולא להתעסק ולשבור את הראש יותר מדי, לך לחנות שממנה קנית את המחשב ותבקש שיבדקו לך את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.