פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים מה אתם אומרים על הGigabyte GA-7VA, חשוב לי מאוד יכולות האובר קלוקינג.למישהו יש את הלוח הזה? ראיתי באתר של גיגהבייט שיש לו את הפיטשרם החשובים האלה:CPU VCore SettingsCPU Clock SettingsMemory Voltage SettingsAGP Voltage Settingsתודה לכל מי שעוזר.
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים לא יכול לעזור לך, היתה ביקורת שפורסמה כאן באתר...חוץ מזה, אמור להיות כתוב באתר החברה. לא כתוב, אז כנראה שאין
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים וזה חלק מהדברים שאני צריך בלוח אם. רציתי לדעת אם מישהו יודע במקרה אם ללוח אם יש את האפשרויות הבאות:CPU Clock Settings(1Memory Voltage Settings(2 CPU Multiplier Settings(3תודה לכל מי שעוזר.1) כן2) לא3) לאלפחות זה מה שרשום בביקורת כאן וגם אומרים שיכול להיות שינוי בביוס הסופי מכיוון שזוהי לא הגירסה הסופית
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר וזה חלק מהדברים שאני צריך בלוח אם. רציתי לדעת אם מישהו יודע במקרה אם ללוח אם יש את האפשרויות הבאות:CPU Clock Settings(1Memory Voltage Settings(2 CPU Multiplier Settings(3תודה לכל מי שעוזר.1) כן2) לא3) לאלפחות זה מה שרשום בביקורת כאן וגם אומרים שיכול להיות שינוי בביוס הסופי מכיוון שזוהי לא הגירסה הסופיתבביקורת שנתת לי הם בודקים את הלוח של לידטק שמבוסס על הnForce 2. אני מדבר על הnForce אחד הראשון.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים אין שום סיבה לקנות לוח שמבוסס על ה-nForce הישן. אתה כיול לקחת באותו מחיר לוח שמבוסס על KT400 שייתן יותר ביצועים ופיטשרים.
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים מחבר אם כך, אני מעוניין בלוח שייתן לי את הפיתשרים הבאים:AGP Voltage SettingsCPU Voltage SettingsCPU Clock SettingsMemory Clock Settingsרצוי שיהייה מבוסס על VIA KT 333.תקציב: עד 400 ש"ח.חובה כרטיס רשת עליו.קיים כזה לוח בעולם?
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים בעוד 100 שקל אתה יכול לקונת את הKX7 של אביט, אפשר גם לקונת את ה7VA\7VAX של ג'יגה בייט- איך לבחור? אם אתה מתכנן פתיחה של המעבד, תוך כדי אוברקלוקינג בצורה "אקסטרימית" לך על האביט, אם אתה מתכנן משהו סביר הייתי מציע ללכת על הג'יגה בייטים שמציעים יותר פיצ'רים.
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים מחבר איך הלוחות של ECS? אני מדבר על הלוח שבנוי על הצ'יפסט KT333. מישהו התנסה איתם?איך יכולות הO/C שלהם?
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים היכולת אוברקלוק של הלוח הזה לא קיימתאני הייתי ממליץ לך על הגיגבייטהאביט יותר מיועד לאוברקלוקרים כבדים
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים מחבר מה אתם אומרים על הGigabyte GA-7DXE AMD 761? כמובן להתייחס ליכולות האוברקלוק..
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים kt 266?! עזוב אוברקלוקינג, אם עוד שנה תרצה להוסיף זכרון אתה תוכל למצוא את זה רק אצל כל מיני מוכרי יד שניה...אם תוסיף לתקציב שלך 50 שקל ותוכל לקנות Gigabyte GA-7VA פה מופיעות אפשרויות האובקלוקינג שלוhttp://tw.giga-byte.com/products/products.htm
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים למיטב ידיעתי הפסיקו לייצר את ה GA-7DXE, כל מה שנשאר זה שאריות מלאי. בהחלט לא מומלץ.
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים מחבר או קיי...למישהו יש משהו נגד הGigabyte GA-7VA? למישהו יש אותו, מרוצה ממנו?
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים אני יכול להגיד שהוא לוח נוח ולא עושה בעיות, אבל אוברקלוקינג אני לא עושה אז אני לא יכול להעיר על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.