עבור לתוכן

ראיתי את ה dell 2007wfp

Featured Replies

פורסם

סופסוף ראיתי אותו בתצוגה היום.

מסך מהמם הוא לא ענקי, אפשר לשבת לידו בשולחן ואיכות הצבעים מעולה. המוכר בדיוק הציג עליו סרט ורואים נהדר ללא מריחות וגם סצינות חשוכות נראות נהדר. וזה עוד ברזולוציה לא טבעית (כרטיס מסך מימי הביניים). זווית הצפייה היא בערך 120 מעלות לפני שהצבעים מתחילים להשתנות. הרבה יותר טוב מכל מסך שראיתי עד עכשיו. גם טקסט נראה עליו חד וברור.

המסך הזה היה כמובן SIPS גרסא A02. מהמשלוח הקודם.

המסכים שיש להם ממשלוח חדש כך שהם יכולים להיות SPVA אבל ראיתי שהם כולם תוצרת מקסיקו. היה נדמה לי אן שבאמת SIPS מגיעים מקסיקו וSPVA מגיעים מסין?

בכל מקרה אם מישהו מתלבט בינו לבין ה"CMV 22 ה dell איכותי יותר (בכל מקרה לכו לראות בעצמכם)

פורסם

אתה מתכוון ל207 או 2007? כי ה207 נחות בהרבה ממנו ואם אני לא טועה יש לו פאנל TN...

פורסם

לפי דבריו הוא מדבר על ה - 20007WFP.

פורסם

אני בהחלט מתחיל ללטוש עיניים לכיוון המסך הזה, או לחליפין ל Dell 2407WFP כשיהיה תקציב, אבל ה banding מאוד (מאוד!!) מטריד אותי, והבנתי שזו בעייה ידועה במסכים מהמשפחה הזו.

borsood, אפשר לשאול איפה ראית את המסך? גם אני מתכוון "להכיר אותו מקרוב"..

אני מתאר לעצמי שמאוחר מדי לשאול לגבי banding במסך הזה, אבל.. חיפשת אם זה קיים? הבחנת בזה?

פורסם
  • מחבר

אכן 2007 ותודה על התיקון. :xyxthumbs:

לא ראיתי בעיות תצוגה כלשהן אבל רציתי לדעת מה זה banding? ואיך בודקים את זה? נדמה לי שקראתי שזו הייתה בעייה בגרסה A00 שנפתרה.

ביינתיים חיפוש נוסף מצביע שיש SIPS מסין וSPVA ממקסיקו :(

אני שוקל לקחת אותו גם אם המסך יהיה SPVA נראה מה יהיה עם התקציב.

פורסם

banding זה חוסר יכולת להציג מעברי צבע חלקים מגוון אחד לאחר (כמו בגרדיאנט למשל, שבמקום שיציג מעבר חלק בין 2 גווני הקצה הוא מציג פסים נראים לעין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים