פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים שלום , יש לי מחשב שיש עליו מדבקת הרשיון לוינדוז בעברית XP HOME אך אין לי את דיסק ההתקנה , ואני לא רוצה להוריד מהרשת ולא מהאימיול כי כל הקטע הזה לא חוקי ופרוץ . מה שאני רוצה , לאלה שמעוניינים לעזור , ויש להם דיסק התקנה מקורי של XP HOME בעברית(!) אך ורק בעברית , להעלות את לי את הדיסק לאחד מהאתרים www.rapidshare.com www.sendspace.com ולשלוח לי בפרטי את הקישור , במיוחד לאלה שיש להם העלאה במהירות של 500 קילו בייט , זה לא יקח הרבה זמן. מקווה שמישו באמת יקצה לי קצת מזמנו ויעזור. ולפני שכולם יתפנלו עליי , אין בקטע הזה משהו לא חוקי , בסך הכל אין לי כח להתקשר למיקרוסופט ולחכות לדיסק. ויש לי את הרשיון! והסריאל החוקי. תודה מקרב לב לאלה שבאמת יעזרו.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר איזה 3 - 4 ימים... יקח הרבה יותראבל בעלאה , זה כולה חצי שעה..אם מישהו יתנדב זה יהיה נחמד.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר תודה רבה!! וזה כן כל הדיסק.. רק תוודא שזה בעברית ולא באנגלית. העתק והדבק לכל הדיסק , עדיף שתעשה את זה בRAR או ZIP , ואז תעלה לאחד האתרים.. ושלח לי הלינק בפרטי ( אחרת ייסגר מרוב הורדות ) ותודה שוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.