עבור לתוכן

התלבטות בשינוי מהירות מאוורר CPU

Featured Replies

פורסם

הי,

יש לי מעבד E6300 ולוח אם ASROCK ConRoe945G-DVI

אני מעוניין לעשות את המחשב שקט ככל האפשר ובביוס יש אופציה CPU QUIET FAN במצב DISABLE.

לפי החוברת,במצב זה המאוורר עובד במהירות מקסימלית אבל אם מעבירים לENABLE נפתחות כמה אפשרויות (מצורפת תמונה של תוכנת הביוס).

אני לא משחק במשחקים.המחשב משמש לאופיס/WINAMP/אינטרנט/צפייה בDIVX אז חשבתי שאולי אפשר להוריד את המהירות ממקסימום בלי לפגוע במעבד.

את TARGET CPU TEMP ניתן לשנות מ45 ל-65 צלסיוס.

את TOLERANCE לא ניתן לשנות.

את TARGET FAN SPEED ניתן להחליף לFAST/MIDDLE/SLOW

מה דעתכם,כדאי בכלל להתעסק אם זה?ואיזה שינויים כדאי לעשות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אתה עם oc לא כדאי להנמיך את מהירות הRPM.

פורסם
  • מחבר

אין OC,ולא מתכוון לעשות...

פורסם

יש שיטה יותר טובה...

תשים את האפשרות על DISABLE ועם תוכנה שנקראת SPEED FAN תשלוט על מהירות המאוורר...

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף להפעיל מהביוס מאשר להריץ אפליקציה ברקע על חשבון הזכרון

פורסם

SPEED FAN היא תוכנה ממש ממש קלה, שבקושי לוקחת משאבי מערכת אבל עם אתה מעדיף מהביוס אז תבחר באפשרות

SLOW ותכוון את הטמפ ל65

פורסם

SPEED FAN היא תוכנה ממש ממש קלה, שבקושי לוקחת משאבי מערכת אבל עם אתה מעדיף מהביוס אז תבחר באפשרות

SLOW ותכוון את הטמפ ל65

אני מנסה להוריד את המהירות מאוורר דרך SPEED FAN, אבל פשוט לא מצליח, יש מצב להסבר קצרצר?

פורסם

בצד שמאל למטה יש לך מהירויות של מאווררים באחוזים ושם אתה משנה את המספרים מ0 עד 100

אצלי שהוא על 100 הRPM עומד על 2700 והוא רועש כמו טרקטור ושהוא על 0 הRPM עומד על 1000 והוא שקט בטירוף

פורסם

ספיד וואן ? מה אתה עושה צחוק ? זה תוכנה ממש פיפפפפפפפפפפפפפפ

פורסם

^^^ :nixweiss:

SPEED FUN... תוכנה לשליטה על מאווררים לא הכי קשה להבין אתה זה מהשם שלה נכון ?

פורסם
  • מחבר

יש עוד דעות?לא בא לי לבצע שינוי שיגרום לשריפה של המעבד ואיבוד אחריות 3 ימים אחרי הרכישה :kopfpatsch:

פורסם

אבל מקסימום ישרף לך המעבד...בשביל זה יש אחריות, זה לא כזה נורא נכון?

נאאאט(בוראט) לא סתם אחי זה כולה תוכנה פשוטה ששולטת על המאוורר שלך אל תדאג היא לא יכולה לגרום נזק לשום רכיב במחשב...

למחשבים, ובמיוחד החדשים יש מליון הגנות עד שהם נהרסים...רק בנאדם מוכשר כמוני יכול להרוס דברים אלו.

אם נגיד ורק נגיד שהמעבד שלך יתחמם יותר מדי אז מקסימום הוא יעשה ריסטרט לא יותר מזה.

פורסם

מישהו יודע איך אני מוריד מהירות מאוור בSPEED FAN? לא מוצא :nixweiss:

פורסם

בצד שמאל למטה יש לך מהירויות של מאווררים באחוזים ושם אתה משנה את המספרים מ0 עד 100

אצלי שהוא על 100 הRPM עומד על 2700 והוא רועש כמו טרקטור ושהוא על 0 הRPM עומד על 1000 והוא שקט בטירוף

ד"א אצלי הוא באוברקלוק של 600 מגה הרץ ואני על קירור סטוק ועל מהירות מאוורר הכי נמוכה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים