פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים בבדיקה שעשיתי גיליתי שע"פ היצרן המסך הנ"ל מגיע עם 8MSאבל בחיפוש לקניה בזאפ רשום שהוא 5MS מה הרעיון????והאם המסך הזה טוב למשחקים וגרפיקה.תודה לעונים (ואני בשלבי קנייה מתקדמים)
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים גם באתר היצרן וגם בזאפ רשום 8msנכנסתי לחנות אחת ומשום מה רשום שם 5msלפי המידע באתר היצרן מה שהחנות או החנויות רשמו לא נכון, אני חושב שזו סיבה מספיק טובה אם אתה רוצה להחזיר את המסךאו אולי 8 זה black to whiteו 5 זה gtg? באתר לא רשום
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר הבעיה היא שהחנויות שזאפ מפרסמים הם יחסית בעלות מונויטין כמו גולד טופ, למיר וכו' שאצלהם מצויין שזה 5MSודרך אגב איך המסך הזה מבחינת:איכות תמונה.בהירותפיקסלים מתים וכד'היעוד שלו יהיה בעיקר למשחקים וגרפיקה (אוטוקד, ותוכנת הדמיה למינהם (אני במקרה סטודנט לאדריכלות))ותודה על התגובה המהירה...
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים http://www.pcworld.com/product/userreviews/prtprdid,21149760/userreviews.htmlאנשים רושמים דברים טובים שם
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים הבעיה היא שהחנויות שזאפ מפרסמים הם יחסית בעלות מונויטין כמו גולד טופ, למיר וכו' שאצלהם מצויין שזה 5MSודרך אגב איך המסך הזה מבחינת:איכות תמונה.בהירותפיקסלים מתים וכד'היעוד שלו יהיה בעיקר למשחקים וגרפיקה (אוטוקד, ותוכנת הדמיה למינהם (אני במקרה סטודנט לאדריכלות))ותודה על התגובה המהירה... מה התקציב שלך?
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר חברה' אני אגיד לכם את האמת כבר השתגעתי בלחפש מסך, יש כל כך הרבה לכולם יש חסרונות ויתרונות, אף אחד לא יכול להגיד בוודאותמה כדאי ומה ישרת אותך לתחומים בהם אתה מצתעסק.... ? שזה קצת מתסכל אודה להמלצות טובות בתקציב של 1500 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.