עבור לתוכן

למי כאן יש את המסך הזה? CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI

Featured Replies

פורסם

או של כל חברה של CMV, אני רוצה לדעת האם אתם מרוצים מהאיכות שלו?

המסך שלי יהיה טוב למשחקים? ולקריאת טקסטים? וכל הדברים שעושים במחשב?

ואם ביום הקנייה אני בא לבית ורואה שפיסקל שרוף, הם יחליפו לי?

ואני יכול אולי בחנות להחליף? להגיד להם לבדוק לי אותו לפני.

(ואתם יודעים על איזו חנות מדובר)

פורסם

יש פה ביקורות מאוד חיוביות על החברה הזאת, המסכים שלהם בהחלט טובים.

הוא יהיה טוב ושימושי לכל דבר.

אם אתה מוצא רק פיקסל אחד שרוף הם לא יחליפו לך, חלק גדול ממסכי הLCD כיום בשוק לרוב מגיעים עם פיקסל שרוף, אם אתה לא נתקלת באחד כזה - אתה בר מזל.

אם אתה מוצא 3 או 5 פיקסלים שרופים, זה תלוי כבר בחנות וביבואן ובחברה כמובן - הם יחליפו לך, אחרי בדיקה שלהם במעבדה.

וכן, אני מאמין שתוכל לבקש מהם שיבדקו לך אותו לפני.

אני קניתי מסך LCD שבוע שעבר, ומצאתי 2 פיקסלים שרופים - ועוד Sub Pixle, פיקסל "שתקוע" בכמה צבעים.

האמת? שזה כמעט ולא מפריע לי.

פורסם

חלק גדול ממסכי הLCD כיום בשוק לרוב מגיעים עם פיקסל שרוף, אם אתה לא נתקלת באחד כזה - אתה בר מזל.

מאיפה מגיעה האמירה הזו? נשמע לגמרי מונפץ. אם כבר אז מסך שמגיע עם פיקסלים שרופים זה די נדיר.

פורסם

נכון, ורוב החברות והחנויות מחליפות בשבועיים הראשונים גם על פיקסל אחד בלבד.

פורסם

McFly - אני לפחות ככה הבנתי ממה שאנשים אמרו, אבל אני אישית לא חושב שמסך שמגיע עם פיקסל שרוף(ולא פיקסלים שרופים)זה מקרה נדיר.. לצורך העניין, אנחנו עדיין מדברים על פיקסל שרוף אחד.

נכון, ורוב החברות והחנויות מחליפות בשבועיים הראשונים גם על פיקסל אחד בלבד.

וואלה? לא שמעתי על דבר כזה, אם זה נכון אני אשאל את החנות ואממש את האחריות.

למישהו פה יצא להתקל פעם במעבדה שבודקת פיקסלים שרופים במסכים ובאילו דרכים הם מזהים בוודאות פיקסלים שרופים? או שהם עושים את זה כמו שכולם מתיימרים לבדוק - כמו רקע לבן לגמרי, או כל צבע אחר?

פורסם

מסכים עם פיקסל שרוף זה עניין נדיר, גם אם שמעת ממישהו אחרת, וגם אם אתה לא חושב שזה נכון. אל תנפיץ עובדות.

פורסם

יש לי בבית לפטופ שיוצר ב2002, קניתי אותו ב2003 והפאנל של המסך יוצר ב1999(!). לפני קצת יותר מחצי שנה הופיע פיקסל שרוף אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים