פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר באמת איזה קרור מחובר פיזית לכרטיס שלך ?וגם איזה ספק יש לך ?הצלעות של Tt (זהב) Thermaltake CRYSTAL ומאורר נוסף למלה שמחובר על הצלעות העליונותבקשר לספק 300V מה שבא לי עם המארז משהוא פשוט
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים הכרטיס מסך לוקח 1.5 וולט שזה נלקח מה 3.3 של הספקהיות והמעסד שלך גם באובר קלוק (המעבד גם לוקח מה 3.3 ) אני חושב שהספק שלך לא מצליח לתת לך כבר עוד זרם .זאת רק השערה , שצריך לבדוק אותה.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר זאת רק השערה , שצריך לבדוק אותה.OK אז בדקתי ניתקתי את כל המאוררים השארתי רק HD אחד החזרתי את הFSB 100/33ולצערי זה לא עזר ליועוד משהוא הכרטיס לא עובר את 230/430 כאשר נקודת ההתחלה היא 201/401משהוא משריח פו לא? :AR15:
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים לבדוק עם ספק יותר טוב .תשאיל איזה אנרמקס מחבר או משהו כזה.תסתכל שעל כל ספק רשום כמה זרם הוא יכול לתת לכל סוג של מתח ,חפש כזה שנותן יותר ב 3.3 ממה ששלך יכול
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר עם זה לא הספק יש לך עוד השערה?מה זה יכול להיות כי לפני זה היה לי GF2 PRO שהוא רץ במהירות שעון 230/470 ולא היה שום בעיהושוב אני מודה לך על עזרתך אבל הבעיה לא נפתרה :'(
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים אם זה לא זה אז הייתי מסיר באופן מוחלט את הדריבר הקיים ותקין שוב (המצב האידיאלי זה לפרמט ולתקין שוב מערכת הפעלה).אם כל זה לא עוזר - כרטיס עייף שלא יכול יותר .
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר אם זה לא זה אז הייתי מסיר באופן מוחלט את הדריבר הקיים ותקין שוב (המצב האידיאלי זה לפרמט ולתקין שוב מערכת הפעלה).OK אז אני הולך לפרמט ועוד שאלה האם יש צורך בהתקנת SIS AGP? גירסה 1.11
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים תתקין את כל הדריברים האחרונים בשביל הלוח\כרטיס מסך (אני לא בקיא בלוחות של SYS )
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר אם כל זה לא עוזר - כרטיס עייף שלא יכול יותר .טוב אז הפירמוט לא עזר ליהכרטיס די חדש הוא נרכש לפני 4 חודש ויש אחריות. :-\ וכבר עייף?ובקשר לספק גם כן נבדק בעזרת ספק 450V ושום דבראשמח לשמוע עוד עצותושוב תודה על עזרתך maphisto וכל השאר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.