עבור לתוכן

האם יש צורך בשרוול הפלסטיק שנמצא מעל המעבד?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

יש לי שני מחשבים.אחד מבוסס AMD64 והשני פנטיום E6300.

שניהם נמצאים במארז של קומפיוקייס עם מאוורר קדמי ואחורי.

האם יש צורך בשרוול פלסטיק שמחובר לצד השמאלי של המארז (נמצא מעל המעבד)?או שלהעיף אותו בשני המחשבים?

פורסם

אם זכור לי טוב,אז הוכח שהשרוול הזה לא עוזר ובמקרים מסויימים עושה את ההפך.

הכי טוב שתדבוק טמפ' עם השרוול ואח"כ תבדוק טמפ' ללא השרוול ותחליט לבד :xyxthumbs:

פורסם

גם לי יש אותו ואני מתכוון להעיף אותו בקרוב כשיגיע ה - TUNIQ TOWER.

פורסם

מהבדיקות שעשיתי עם המחשב הישן שלי (פנטיום 4 3.0Ghz) לא ראיתי שום הבדל. אז הורדתי אותו והדבקתי על הפתח חומר מבודד כדי שפחות רעש "ידלוף" החוצה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה

וכדאי לסתום את פתחי האוורור בצד שמאל כמו שמציע Quellious?

פורסם

לדעתי אפשר לנסות להרכיב שם מאוורר איכשהו.

פורסם

לסתום חורים במארז זה דיי אידיוטי, במקרים רבים הם משמשים ליניקה.

בקשר לשרוול, גם לדעתי הוא מיותר, וחלקם אפילו מפריעים לסירקולציה.

פורסם

ראיתי המון מחשבים עם שרוול שכזה ובכולם היתה בעיה אחת גדולה, הגוף קירור של המעבד פשוט מפוצץ באבק זה פשוט משאבה של אבק...

פורסם
  • מחבר

ואם במקום השרוול אני מרכיב מאוורר,הוא אמור לינוק אוויר לתוך המארז או להוציא אותו החוצה?

פורסם

החוצה לדעתי

פורסם

לתוך - בשביל לזרוק אוויר קר על המעבד.

תביא בחשבון שזה יכניס הרבה אבק, ויוסיף רעש יותר מכרגיל (כי בדרך כלל זה גורם למערבולות אוויר בתוך המארז)

פורסם

זה תלוי בסירקולציה שלך, תרכיב אותו גם מוציא וגם מכניס תראה מה נותן לך שיפור יותר טוב.

בדר"כ זה כמו ש Quellious אמר, אבל יש מקרים שהחום שמצטבר מסביב למעבד גדול מידי והמאורר שמתחת לספק לא מספיק בשביל לפנות אותו.

פורסם

בניגוד לתגובות שכולם פה נתנו, אני דווקא יאמר לך להרכיב על השרוול מאוורר 80 מ"מ איכותי, ולהשאיר את השרוול!

אצלי, אם אני בלי שרוול, הטמפ' של המעבד בכלל לא יורדת, אבל עם שרוול, הטמפ' יורדת בכ-6 מעלות!

ועשיתי את הניסוי מס' פעמים...

פורסם

אבל איפה שנמצא השוורל זה גבוה ואוויר חם עולה למעלה אז זה לא יתנגש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים