עבור לתוכן

כרטיסים מסדרת רדאון תוצרת Sapphire - כן או לא?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה הופיעה חברת סאפהיר, יצרנית כרטיסי הרדאון (אלו שכביכול Made By ATi), וקצרה שבחים רבים, בעיקר על איכות התמונה. שזה הדבר העיקרי שמבדיל חברה טובה, מחברת קבר. מישהו יכול להעיד על איכות בניית הכרטיס? במחירו הגבוה (pro9700 - כpro2300 ש"ח, 9000 - לא זוכר, בסביבות ה700) האם הוא שווה את זה?

אולי דברים מאדם שקנה את הנ"ל?

פורסם

אני זוכר שמשהו מהפורום קנה את הכרטיס או שהוא התחרט... לא זוכר... אבל תבין Radeon 9700 לא משנה לי עם היא תבוא מהחיזבלה העיקר R9700!

פורסם

אני זוכר שמשהו מהפורום קנה את הכרטיס או שהוא התחרט... לא זוכר... אבל תבין Radeon 9700 לא משנה לי עם היא תבוא מהחיזבלה העיקר R9700!

כמה שטויות אתה יכול לפלוט?

החברה הזאת היא חטיבת כרטיסי המסך של PcPartner/Chips והיחידה שהצליחה להרוס לגמרי את איכות התמונה של כרטיסי ATi.

אתה בכל זאת רוצה לקנות את הדרעק הזה? גם כשהוא ירצח לך את העניים?

פורסם

מישה אני לא מסכים איתך , רק בגלל שזה ATI ,הם בונים גם ככה 85% מהכרטיס וכן ההבדלים היחידים לדעתי שיהיו הם ב OC.

שלא כמו אצל המתחרים ששם רק הליבה והכאילו "גשר צפוני" של הכרטיס עשויים אצל החברה וכל השאר פתוח לכל.

פורסם

לי יש R9000 של SAPPHIRE שעלה לי 495 ש"ח

ואין לי שום בעיות איתו

פורסם

The Hunter - הכוונה שלי הייתה כמו של maphisto!

אתה לא יכול לפתור בעיות כמו בנאדם מתורבת? ישר צועק!

פורסם

אוקיי -אני בעליו של 8500LE של הרקולס ו9000 של ספייר איכות התמונה כמעט זהה אך הכדי שלא יגידו שהשוואה זאת לא נכונה.

חבר שלי-בעליו של גיגאבייט ראדון 9000 פרו-הגירסה עם ה128 זיכרון

תחילה מביחנת 3DMARK אין הבדל גדול בין הכרטיסים וההבדל הוא דווקא לטובת הספייר(ללא אוברקלוקינג)

הכרטיסים זהים לחולטין רק שהקרור שונה.ספייר מגיע ללא קרור מיוחד מהכרטיס של ATI הכרטיס של גיגה כולל קרור שרק נראה טוב.

בקיצור הכרטיסים זהים הבחירה בינהם היא בחירה של מה יותר זול לדעתי

במיוחד שהכל זהה בינהם כולל מודל הזיכרון

פורסם

ההבדל היחיד הוא בבנדל.

לי יש את הרדאון 9700 פרו שלהם וממש אין שום הבדל

גם בOC הגעתי ל 660 לזיכרון ו344 לליבה בלי שום תוספת או שינוי

פורסם

The Hunter - הכוונה שלי הייתה כמו של maphisto!

אתה לא יכול לפתור בעיות כמו בנאדם מתורבת? ישר צועק!

אני לא שומע אותו (כן עדיין)

פורסם

אבל אם הכרטיס עצמו עולה ממש הרבה, כלומר 2300 שקל אז למה בדיוק לקנות דווקא אותו ולא ג'יגה בייט שגם יהיה טוב יותר בבטחון וגם יעלה איזה 400 שקל פחות ? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים