עבור לתוכן

מתלבט בין מספר מערכות רמקולים וכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

מבחינת איכות בהשמעת סטריאו- לא.

והכרטיס הזה אמור להיות בסדר...

פורסם
  • מחבר

בסדר. עכשיו יש לי עוד שאלה ברשותכם.

איך אני מחבר את המערכת של ג'ניוס לטלויזיה?

הנה תמונה אחורית של הסאב וכל החיבורים.

swhf5dw4.jpg

תוכלו להגיד לי איפה החיבור לטלויזיה שאני אוכל לדוגמא לראות כדורגל בסראונד :)

פורסם

אחי זה לא עובד ככה

השידורים בטלוויזיה הם בסטריאו וגם אם היו בסראונד היית צריך מפנח

פורסם
  • מחבר

אז מה אני צריך לעשות כדאי שאני אוכל לחבר את המערכת הזאת לטלויזיה?

כי כתוב באתר שלהם שיש חיבור לTV

ומה שאתה אומר זה שאם אני בכל זאת מחבר אני אשמע רק דרך 2 הרמקולים הקדמיים ואולי הסאב?

פורסם

הנה ב107 שקל

כנראה שמהם אני יקנה את הרמקולים ואת הכרטיס קול

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13935&catid=900

פתרון לא רע לחסרי תקציב אבל אתה צריך להבין שמדובר "בממותה פרהיסטורית". זה כרטיס שמזמן לא מיוצר והתמיכה בו ככה ככה. יש הרבה דברים בעייתים אצלו שתוקנו בהמשך בכרטיסים החדשים יותר. אבל שוב - לא משהו שאמור להדאיג אותך הכרטיס הוא לא רע מבחינת המינימום שבמינימום כל עוד רוצים קצת איכות.

והגישה שלך נכונה לדעתי - כל עוד אתה לא רוצה למתוח את התקציב אז אין סיבה , 100 פה 200 שם לא ישנו המון. אודיו טוב עולה כסף והרבה כסף אבל זה או להשקיע הרבה או לא , אז אין יותר מדי מה לשחק עם הכסף הקטן.

לגבי האודיגי VALUE - כדאי לזכור שלא מדובר בכרטיס ממשפחת האודיגי אלא ניגזרת מהמשפחה - או במילים אחרות זהו לא כרטיס אודיגי 1 או אודיגי 1 מסורס או לא יודע מה , יש שם צ'יפ אחר (כמובן נחות יותר מאודיגי 1).

ועוד הערה לשאר הקוראים פה שמגיעים מהחיפוש (לא אלייך) - נכון לעכשיו הכרטיס אודיגי 4 (לא PRO) ב 300 ש"ח זה הכרטיס קול התקציבי הכי כדאי ומישתלם שאפשר להשיג פה , מחיר מעולה לכרטיס טוב עם רכיבים טובים.

לגבי שידורי טלווזיה אתה יכול לחבר את הטלווזיה כמובן לרמקולים כל עוד יש מספיק כניסות , רק מדובר על לחבר את הממיר ולא את הטלווזיה , אני מניח שיש לך יס או הוט דיגיטל - מהממיר שלהם אתה מחבר בעזרת כבל RCA כפול. לגבי סראונד - במיקרה ויש ברמקולים מין מצב "סראונד מדומה" אז תוכל לקבל אפקט סראונד ממקור סטיראו. את זה תיצתרך לברר באתר של הרמקולים. אך ברמקולים כאלו זולים אני בספק שיהיה משהו , ובכל מיקרה גם אם יהיה - עדיף לכבות את האפקט - זה לא משהו רציני. אפקטים טובים לסראונד מסטיראו מתקבלים בעזרת ציוד איכותי יותר - למרות שגם יש מערכות רמקולים מובנות לקלונוע ביתי בכמה מאות שקלים שכוללים אפקטים אלו (דולבי פרולוג'יק למשל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים