עבור לתוכן

מתלבט בין מספר מערכות רמקולים וכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

התקציב שלי זה 500 שקלים עם אופציה ליותר רק אם זה באמת שווה.

יש לי כיום רמקולים למחשב של קריאטיב 2500 2.1 כבר 3 שנים אני חושב.

עכשיו אני מחפש מערכת 5.1 שאני אוכל לחבר למחשב וגם לטלויזיה [לא חייב במקביל, אין לי בעיה לשים כבל פעם בTV ופעם בכרטיס קול].

בתחילה חשבתי על לוג'יטק X-530, אך כעת אני לא חושב שאני אקנה אותם כי אני לא אוכל לתלות את הרמקולים הקדמיים כיוון שהשליטה נמצאת על הרמקול הקדמי.

לפי החיפושים שערכתי כאן בפורום ראיתי שאתם לא ממש חובבי ג'יניוס, אך מצאתי מערכת של ג'יניוס

http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/35/products_id/5151?osCsid=0dd934343822b808cdf9456890cad489

נראית לי מערכת רצינית ואיכותית, אבל אני לא כ"כ מבין בזה, לכן פניתי אליכם.

1. אתם חושבים שכדאי לי לרכוש את הGenius SW-HF 5.1 5000 5.1 או שזו תהיה טעות?

2. לפי אתר היצרן שלה http://www.genius-me.com:8080/GENIUS/GetRecords?Template=Genius/Sub&Type=Product_Details&Level=4&Code=488&Parent=58

כתוב שניתן לחבר אותה לTV, ללא כל קשר לDVD [שגם אליו ניתן לחבר את הרמקולים]. השאלה היא לאיפה בדיוק זה מתחבר לטלויזיה?

3.אם יש עוד אופציות שלדעתכם כדאי לי לשקול, תציעו.

נ.ב

אני מתכוון גם לרכוש כרטיס קול מתאים ל5.1

השאלה שלי האם כדאי לרכוש משהו איכותי כמו הכרטיס של קריאטיב אודיגי 2 ב350 שקלים בערך או להסתפק בדגם הזול יותר של קריאטיב סאונד בלאסטר ב100 שקלים? האם זה ממש ממש ישפר את איכות השמיעה בצורה דרסטית? כי מבחינת תקציב אני ממש ממש נמתח

פורסם

הג'יניוס לא משהו, אבל בהחלט כדאי שתשקיע יותר ברמקולים ופחות בכרטיס קול, אין סיבה שערכו של הכרטיס קול יעלה על 30 אחוז ממחיר הרמקולים בדרך כלל, אפילו 20

פורסם
  • מחבר

כרטיס קול אני חייב לקנות כי מה שיש לי עכשיו תומך רק ב4.1

ואפשר תגובה קצת יותר מפורטת?

נניח שהתקציב יהיה 700 ש"ח רק לרמקולים. יש אופציות אחרות חוץ מהX 530 והג'ניוס 5000 הזה?

פורסם

אם אתה מוכן להעלות את התקציב של הרמקולים יש את ה-GT5051R Altec Lansing .

יש לי אותם כבר כמעט שנתיים ואין לי שום דבר רע להגיד עליהם, חוץ מזה שהיה נחמד אם הם היו יכולים לייצר יותר עוצמה כשאני מקשיב למוסיקה (סטריאו). אבל בסראונד עובדים עשר.

ואם תקנה באילת בחנות של החברה שמייבאת (אני לא אציין את שם החנות, אבל שלח לי הודעה אם אתה רוצה בפרטי) תוכל למצוא אותם ב 950 +\-.

יש להם דגם זול יותר של רמקולים סרואנד ה-151I Altec Lansing אבל אין לי מושג אם הם טובים או לא (בכללי ל-Altec Lensing יש אחלה מוצרים)

פורסם
  • מחבר

יקר לי מדיי

ונסיעה לאילת או משלוח משם יעשה את זה עוד יותר יקר

פורסם

לגבי כרטיס קול , אז לא - זה לא ישפר בצורה משמעותית את איכות הסאונד , לפחות לא עם רמקולים כאלו.

למרות שאני חייב לציין שאין שום כרטיס בסיסי של קראטיב ב 100 ש"ח , הזולים הם ב 200 ו 300 , שמומלץ כמובן האודיגי 4 ב 300, רק כדאי לבדוק לפני את סוג החיבורים ברמקולים וסוג החיבורים בכרטיס.

ההשקעה ברמקולים כמו שנאמר - יותר חשובה במיקרה כזה.

פורסם

לדעתי ה GENIUS יהיו מעולים בשבילך

פורסם

כרטיס קול אני חייב לקנות כי מה שיש לי עכשיו תומך רק ב4.1

לך על Audigy Value ב-200 שקל

פורסם

אתה לא הולך לחבר סאב לכרטיס כן? הסאונד בלאסטר לייב מסריח הקטע הזה הוא דופק דיסטורשיין לא מהעולם הזה

פורסם
  • מחבר

אתה לא הולך לחבר סאב לכרטיס כן? הסאונד בלאסטר לייב מסריח הקטע הזה הוא דופק דיסטורשיין לא מהעולם הזה

חח יש לי אופציה אחרת? אם לא לכרטיס אז לאן?

וכרטיס יותר מתקדם קצת יקר לי וחורג מהתקציב

פורסם

חח יש לי אופציה אחרת? אם לא לכרטיס אז לאן?

וכרטיס יותר מתקדם קצת יקר לי וחורג מהתקציב

לא, פשוט סאונד בלאסטר לייב כרטיס חרא למוזיקה מניסיון

אבל הוא גם מעפן בסראונד

פורסם

באופן כללי, מערכות 5.1 בתקציב כזה הן באמת לא מציאה... אבל אם אתה לא אודיופיל אז הג'יניוס והלוג'יטק יספיקו לך (אני מציע לך לשמוע אותם לפני שאתה קונה...), אבל אם אתה רוצה איכות אז אני מציע לך לחסוך עוד 300 ש"ח ולקנות את האלטק לנסינג שהציעו פה...

פורסם
  • מחבר

אם אני יקנה את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=900

זה לא יעשה לי דיסטורשיין מטורף לסאב? זה יהיה פחות מסריח או שעדיף כבר את הזול יותר

את האודיגי 2 כנראה אני לא יקנה בגלל תקציב

ואין לי אפשרות להמתח לתקציב של 1000 שקל. התקציב המקורי היה 500 ועוד 100 לכרטיס קול

הגניוס האלה 5.1 5000 יהיו יותר טובים מהקריטיב 2500 2.1 נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים