עבור לתוכן

יש לי שאלה לקראת התיכון???

Featured Replies

פורסם

פיסיקה זה מתחיל רק בי"א, מחשבים זה ממש קל, ורובוטיקה זה מעניין יחסית (אני במגמה הזאת).

• תגובות 64
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפותח הת'ארד: תלך על מה שאתה אוהב, לא על מה שקל לך. אם תלך על מה שקל, זה יהיה משעמם ולא תרצה ללמוד.

לגבי המינימום יח"ל: עד כמה שאני זוכר, צריך ללמוד 23 ולהיבחן על 21. יש תיכונים שהמינימום אצלהם הוא יותר גבוה מאשר המינימום של משרד החינוך. אצלנו למשל, המינימום זה 27 יח"ל. שים לב שמקצועות מסויימים נותנים לך בונוסים בזמן הקבלה לאוניברסיטה, תלוי באיזה אוניברסיטה מדובר ובמה שאתה רוצה ללמוד.

פורסם

בחטיבה הייתי במתמטיקה אתגר והלך לי קלי קלות וחשבתי שאני אבוא לתיכון ויהיה לי קל.

עכשיו אני ב-5 יחידות והמורה משפיעה ומקשה יותר מהחומר עצמו.

אגב תדע שאין הרבה אנשים שמצליחים 5 יחידות בלי מאמץ. זה קשה, אבל כלום לעומת מתמטיקה ברמה אקדמית :nixweiss:

אין מתמטיקה קשה, יש מתמטיקה מורכבת ;)

פורסם

מתמטיקה זה חרא של מקצוע.

פורסם

מתמטיקה זה חרא של מקצוע.

אלגברה זה קל

גיאומטריה- חרא

פורסם

מתמטיקה זה חרא של מקצוע.

מתמטיקה של תיכון זה חרא של מקצוע.

פורסם

לא אמרתי קשה, אמרתי חרא(ולא חשוב - אני מוסיף עכשיו).

פורסם

אלגברה זה קל

גיאומטריה- חרא

מה אתה בכיתה ח'?

פורסם

במה עוד צריך לעשות חוץ מאנגלית וחשבון?

וכמה מגמות אפשר לבחור? [אני מטלבת בין פיסקה,רובוטיקה, מחשבים...[נראה לי אני ילך על פיסיקה...נראה].....]

חובה לעשות בלשון,היסטוריה,תנ"ך, אזרחות.

מספר המגמות שאפשר לבחור תלוי בבית הספר, יש בתי ספר שלומדים בהם 3 מקצועות מוגברים ויש בתי ספר עם 2 מוגברים.

אני הייתי לוקח פיזיקה ורובוטיקה.

פורסם

אצלי מי שלוקח רובוטיקה חייב להרחיב פיזיקה בי"א.

פורסם

אלגברה זה קל

גיאומטריה- חרא

מחזק!

חובה לעשות בלשון,היסטוריה,תנ"ך, אזרחות.

מספר המגמות שאפשר לבחור תלוי בבית הספר, יש בתי ספר שלומדים בהם 3 מקצועות מוגברים ויש בתי ספר עם 2 מוגברים.

אני הייתי לוקח פיזיקה ורובוטיקה.

אני באמת חשבתי יותר לכיוון של שני אלה הבעיה היא שאני חושש ממגמת רובוטיקה ממצפר אצלי.... למרות שזה מאוד מעניין... נראה...

עם אני יעשה בכל המקצועות שחייבים לעשות [חובה לעשות בלשון,היסטוריה,תנ"ך, אזרחות.] 3יח' זה יהיה מספיק?

ואפשר לעשות 2/1יח'[אם כם אני יעשה 1/2יח' בהיטוריה :P]

פורסם

יש מינימום יח"ל קבוע לכל מקצוע.

פורסם

שהו?

פורסם

מאיפה אני זוכר? שאני אאכיל אותך בכפית?

תריץ חיפוש בגוגל.

פורסם

בהיסטוריה עושים 2 יחידות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים