עבור לתוכן

ספק עבור 7950GT ושאלה על 12V רייל

Featured Replies

פורסם

בוא נתחיל בזה שהם איכותיים ושקטים יותר, (אם אני לא טועה כולם נבדקו ב - SPCR) ונמשיך בזה שהם נותנים יותר A במסילות ה - 12V.

במיוחד אני מציין את הזלמן שמחירו חשוד למדי לאור זה שהוא איכותי מאד ושקט וגם מספק 34A בסה"כ במסילות ה - 12V שזה יותר מהרבה ספקים שעולים 500-600 ש"ח בעוד הוא עולה 380 ש"ח בלבד, לדעתי זאת מציאה וכל מי שקונה ספק צריך להסתער עליה.

פורסם

בוא נתחיל בזה שהם איכותיים ושקטים יותר, (אם אני לא טועה כולם נבדקו ב - SPCR) ונמשיך בזה שהם נותנים יותר A במסילות ה - 12V.

במיוחד אני מציין את הזלמן שמחירו חשוד ומדי לאור זה שהוא איכותי מאד ושקט ודם מספק 34A בסה"כ במסילות ה - 12V שזה יותר מהרבה ספקים שעולים 500-600 ש"ח בעוד הוא עולה 380 ש"ח בלבד, לדעתי זאת מציאה וכל מי שקונה ספק צריך להסתער עליה.

זה כבר הסבר יותר רציני

פורסם

HEC סה"כ נחשבת לחברה בינונית+ ולא לאחת החברות מה-TOP של הספקים,לפחות בספקים במחירים הללו שלה.

ככה שבכל הנוגע לאיכות ההרכבה,השקט וכו' אין ספק שהספקים שדניס המליץ עליהם עדיפים. גם אם הם באים עם פחות A או שניים

פורסם

HEC סה"כ נחשבת לחברה בינונית+ ולא לאחת החברות מה-TOP של הספקים,לפחות בספקים במחירים הללו שלה.

ככה שבכל הנוגע לאיכות ההרכבה,השקט וכו' אין ספק שהספקים שדניס המליץ עליהם עדיפים. גם אם הם באים עם פחות A או שניים

עזוב מה היא נחשבת אני מדבר על דגמים. והדגם של ה480W הוא דגם מצויין מכל הבחינות גם השקט וגם אייכות החומר כמובן ביחס ל390 השקלים שאתה משלם.

פורסם

HEC לא בולטת בשום סגמנט של ספקים, לא נמוך ולא גבוה

פורסם
  • מחבר

תודה על כל העצות , אבל בסוף הלכתי על ה- HEC 550 שעלה לי 320 ש"ח. כמו שאמרתי, העניין הוא שהייתי צריך לבחור מתוך המבחר (הצנוע משהו) של KSP (אחרת הייתי צריך להרכיב אותו לבד (מה שלא בעיה , אבל אז האחריות מצידם היא רק לשנה ושאר תקופת האחריות היא דרך RMA ליצרן. כאשר הם עושים את ההרכבה אז האחריות דרכם היא 3 שנים).

סך הכל נראה לי ספק טוב , למרות שעוד לא יצא לי לבחון אותו במקס' עומס. לגבי מידת השקט - קשה לי להגיד - במארז יש 2 מאווררים (8 ו- 12) , יש עוד אחד על הכרטיס מסך , אחד על המעבד ועוד שניים בספק. המחשב מרעיש - אבל להגיד מי מהם גורם לזה ? אצטרך לשחר קצת ולהבין (למרות שיש לי חשד ב- 8 של המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים