עבור לתוכן

נתן זהבי מתוודה: אני נאבק בסרטן

Featured Replies

פורסם

לפחות הוא חיי חיים מלאים. בן כמה הוא כבר? בועט ב-60, לא? הוא כבר עשה צבא, התחתן, הקים משפחה, עשה קיירה לא רעה, ובאמת אני משתתפת בצערו על מחלתו אבל יש ילדים במחלקה האונקולוגית של שניידר שעוד לא בני מצווה ויש להם גידולים וגרורות והם נאבקים על חייהם (ומשרד האוצר והבריאות משתין עליהם בקשת).

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים, בהחלט בנאדם נדיר, סוג של נביא אמת.

אבל למה לכתוב "חבל"?

הוא לא מת, אלא חולה במחלה, אני אישית מקווה שהוא יחלים.

אאל"ט היה כתוב שמה שיש לו זה ממאיר

פורסם

ויטניר יש לי שאלה קטנה

כל הילדים הצעירים שחלו בסרטן, ממה הם חלו בדיוק? מילא היו בני 70 אבל הם עדיין ילדים

פורסם

^^^^^

מזל רע.

פורסם

גנטיקה, תנאים סביבתיים גרועים וכו' (תחשוב על ילד שההורים שלו מעשנים 3 חבילות סיגריות לידו והוא גר בישוב קרוב לאזור תעשייה, זה מתקנון למחלות)

פורסם

ויטניר יש לי שאלה קטנה

כל הילדים הצעירים שחלו בסרטן, ממה הם חלו בדיוק? מילא היו בני 70 אבל הם עדיין ילדים

לא חסר ישובים עם רמות קרינה מסוכנות. לא מזמן הראו שכונה כזאת, בקרית גת אם אינני טועה, בה רמת הקרינה המאד מסוכנת (פי מאה מן המותר) קטלה כבר 7 ילדים ועוד כתריסר חולים. גם בבי"ס שלהם מלא אזבסט וכו'.

פורסם

עצוב, פשוט עצוב. זאת באמת מגיפה, וכשזה מתחיל לפגוע בילדים, או יותר גרוע - לפגוע פעם אחת, למרר את החיים לכמה שנים עד שמחלימים, ואז לפגוע שוב - פשוט טראגי.

עכשיו בלי קשר דווקא לנתן היקר, זה תמיד נדמה כאילו האנשים הטובים ביותר (אם זה מכרים, בני משפחה, או מפורסמים) הם אלו שסובלים הכי הרבה בשלב מאוחר של חייהם, או שבכלל לא זוכים להגיע לשלב כזה. :'(

צר לי על כל החולים במדינה, וצר לי על יקיריהם שרואים אותם נרקבים להם מול העיניים. אני מכיר את ההרגשה.

פורסם

לא חסר ישובים עם רמות קרינה מסוכנות. לא מזמן הראו שכונה כזאת, בקרית גת אם אינני טועה, בה רמת הקרינה המאד מסוכנת (פי מאה מן המותר) קטלה כבר 7 ילדים ועוד כתריסר חולים. גם בבי"ס שלהם מלא אזבסט וכו'.

כן אה, הראו איך המודד פשוט קופץ לשמיים.

פורסם

בטוח זה בגלל האנטנות הסלולאריות

שיורידו את כל החרא הזה וזהו

פורסם

...ושאתה תבכה שאין קליטה?!

פורסם

מעגל קסמים.

אגב, אם אנטנת התא רחוקה ממך המכשיר האישי שלך פולט ים קרינה.

פורסם

...ושאתה תבכה שאין קליטה?!

קליטה למה?

אני לא משתמש בטלפון סלולארי

פורסם

ככה צרייך. באמת. איך היום אנשים כבר לא מסתדרים בלי? אני שוכחת אותו לפעמים ולא ממש מזיז לי אבל אח"כ כל העולם ואישתו צועקים "איפה את?!". :lol:

פורסם

אני כבר שבוע על רטט, לא צריך צלצול, איזה כיף השקט.

פורסם

לפחות הוא חיי חיים מלאים. בן כמה הוא כבר? בועט ב-60, לא? הוא כבר עשה צבא, התחתן, הקים משפחה, עשה קיירה לא רעה, ובאמת אני משתתפת בצערו על מחלתו אבל יש ילדים במחלקה האונקולוגית של שניידר שעוד לא בני מצווה ויש להם גידולים וגרורות והם נאבקים על חייהם (ומשרד האוצר והבריאות משתין עליהם בקשת).

למעשה הוא לא הקים מישפחה

אני לא יודע למה אבל ליפעמים מציקים לו על זה כל מיני טפילים שמיתקשרים רק בישביל לריב

בכל מיקרה אני אוהב תתוכנית כי יש סוג של הומור שאנשים טיפשים מיתקשרים

על נושאים שהם לא מבינים ביכלל

בכל מיקרה אני מקווה שהוא יחלים ודריה מתחילה לחשוב על הפסקת עישון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים