פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחר אני צובע שוב את המארז..... הפאנל שלי שחור(כולל כפתורים,סידירום,פאן-קונטרולר,וכונן דיסקטים) על הדלתות והגג מודבק טפט כמו פרה......חחחחחחחח.....נגמר לי הצבע באמצע יש לי במארז חלון ותאורה אדומה אני מתלבט בין שני צבעים: שחור או כסף(אני צובע רק את הגג והדלתות)......... מה כדאי?? וישתלב עם כל הצבעים?? אם יש צבע שיותר עדיף תגידו........אני רוצה שיצא יפה....
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר טופ........מחר אני קונה הרבה צבע שחור....יש לי פול טאואר ענק....לאיזה צבע כדאי להחליף את התאורה?
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אני מניח שהצבע הפנימי של המחשב שלך הוא לבן..לכן אני ממליץ לך על קדוטה כחולה. זה ממש, אבל ממש יפה.
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים בכול זות לדעתי מארז שחור ולד אדום הולך טוב יצא ממש יפה אבל אתה תבחר איך שאתה אוהב
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר אנשים איזה טיל אתם רושמים???אני לא מספיק לכתוב תגובה אחת ויש עוד 3 חדשות........אני לא קונה קטודה.......זה יקר ולא שווה את הכסףאני מביא לדים כחולים ב4 שקל - אבא של חבר שלי עובד משהו שקשור לאלקטרוניקה בצבא...נראה לי שאני יצבע את הדלתות והגג בכסף, תאורה ירוקה+כחולה - מעורבב + מדבקה ענקית של קרוקר על הגגיצא פ33ה!אה.........יש לי כזה סטיקר של המשטרה בצבע אדוםכתוב משטרת ישראל (סמל) אין מעבר!כדאי לשלב אותו גם במארז?
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים אנשים איזה טיל אתם רושמים???אני לא מספיק לכתוב תגובה אחת ויש עוד 3 חדשות........אני לא קונה קטודה.......זה יקר ולא שווה את הכסףאני מביא לדים כחולים ב4 שקל - אבא של חבר שלי עובד משהו שקשור לאלקטרוניקה בצבא...נראה לי שאני יצבע את הדלתות והגג בכסף, תאורה ירוקה+כחולה - מעורבב + מדבקה ענקית של קרוקר על הגגיצא פ33ה!אה.........יש לי כזה סטיקר של המשטרה בצבע אדוםכתוב משטרת ישראל (סמל) אין מעבר!כדאי לשלב אותו גם במארז?ממש לא רק יהרוס לדעתי
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר חחחחח........רק לראות את המדים שלהם זה מספיק......ראיתי היום הרבה שמנים עם מדים כחולים בדרך לצפון!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.