פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים שלום וחנוכה שמח לכל הקוראים!!!עשיתי עדכון BIOS ונוספו לי אפשרויות שאי אפשר לשנות אותם אבל יש לי אפשרות לשנות את המהירות של המעבד (מ 900 ל1133) כאשר אני עושה זאת הFSB משתנה ל133 (אני רואה את השינוי אבל לא יכול לגעת בFSB) בקיצור המחשב נידלק ב 900 למרות ששיניתי ושמרתי את השינויים
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אין שם במקרה MANUAL? אפשרות שינוי ידנית?אם לא אז זה משנה את המכפלה ולא את הבאס ובגלל שהמעבד נעול אתה לא יכול לעשות אוברקלוק......
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר האפשרות של הFSB בצבע אפור ואי אפשר לשנות אותה אבל כשאני משנה את מהירות המעבד אני רואה שהFSB השתנה ל133
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אם אתה יכול לשנות את המהירות ואתה שומר אותה ואתה עדיין ב900MHZ אז יכול להיות שהעדכון שלך הוסיף לך אפשרות שדרוג למעבד אם תרצה אך אתה לא יכול כי המעבד OB אז יכול להיות שיש לך ג'אמפר כל שהו בלוח שחוסם "במצב אמיתי" את העלאת הבאס כלומר אתה רק יכול לראות את השינוי אבל הוא לא ממשי
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים תחפש אולי בלוח שלך זה עובד עם ג'מפריםאם יש ג'מפרים אז או שתשנה דרכם או שתבחר מצבJumper freeואז תשנה בביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.