פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מה שהיה כך היה..היה לי במחשב שלי מסוג אי אמ די 1900 זיכרון מסוג sumsung pc2100 266ולפי מה שאתם תמיד כתבתם לי הוא הפריע לי באובר קלוק ולכןהלכתי לחנות שממנה קניתי את המחשב נראה בן אדם אמין למידיוהחלפתי לזיכרון מסוגxtreme ddr 256 pc2700הוא אמר שזה זיכרון נחמד מאוד והוא גם בא עם קרור.. נראה יפה כזה בצבע כחולבכל מקרה אני בא למחשב מנסה להעלות אותו וכל ההגדרות נשארו מלפני זה אותו הדבר.ואני מקבל מווידוס הודעה כחולה שאומרת משהו על החומרה ושחיבים לעשות ריסטרטראוי לציין שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver1fדיברתי עם המוכר והוא אמר לי שברור שהזיכרון לא יכול לעבוד ככה סתם כי המעבד לא תומך במהירות הזאת ולכן הוא מיועד רק לאובר קלוקינג..בקיצור אני מבולבול אני לא יודע אם זה בעיה שעבדו עלי או הווידוס דפוק..דרך אגב המחשב עובד רק אם אני משנה את המהירת זיכורן בביוס מאוטומתי או 333 ל266בבקשה עזרה דחןף
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים דפקו אותך חזק, נתנו לך זיכרון יותר טוב ומהיר ובחינם..הלוואי שידפקו אותי ככה...אתה צריך להגדיר בביוס שלך את המהירות של הזיכרון יחסית למעבד כלומר ה RATIO בין המעבד לזיכרוןבעיקרון המעבד שלך צריך לעבוד בבאס או FSB של 133 והזיכרון 166 (למרות שאני לא בטוח שלא עדיף להפעיל את הזיכרון ב 133 עם תיזמונים יותר אגרסיבים..).
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים בטח שיהיה לך מסך כחול! שיניתי חומרה חשובה... לכן הווינדוס מתבלבל ...אתה צריך להתקין ווינדוס מהתחלה!
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים imac, במילה אחת, אתה טועהאולי מישהו יסביר לו איך מכוונים את זה בביוס?!אני לא זוכר את זה בעל פה..
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר יו בא לי למות איזה מעצבן זה אלוהיםחשבתי שאני שם תזיכרון וזהו הכל רץ חלק ומה שהמוכר אמר לי בכלל בילבל אותיבבקשה שמישהו יסביר לי איך יוצאים מזה
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים דפקו אותך חזק, נתנו לך זיכרון יותר טוב ומהיר ובחינם..הלוואי שידפקו אותי ככה...אתה צריך להגדיר בביוס שלך את המהירות של הזיכרון יחסית למעבד כלומר ה RATIO בין המעבד לזיכרוןבעיקרון המעבד שלך צריך לעבוד בבאס או FSB של 133 והזיכרון 166 (למרות שאני לא בטוח שלא עדיף להפעיל את הזיכרון ב 133 עם תיזמונים יותר אגרסיבים..).אכן, להריץ את הזכרונות [לפחות אצלי] בבאס של 133 ותזמונים אגרסיביים ככל הניתן [בחרתי פשוט מצב טורבו..] נתן לי שיפור משמעותי בבצ'מרק של 3dmark2k1se,v330 מאשר הבנצ'מרק שהרצתי כאשר הזכרונות היו בבאס 166, ההפרש היה בסביבות ה-400-500~ נק'!
פורסם 2002 בדצמבר 622 שנים אכן, להריץ את הזכרונות [לפחות אצלי] בבאס של 133 ותזמונים אגרסיביים ככל הניתן [בחרתי פשוט מצב טורבו..] נתן לי שיפור משמעותי בבצ'מרק של 3dmark2k1se,v330 מאשר הבנצ'מרק שהרצתי כאשר הזכרונות היו בבאס 166, ההפרש היה בסביבות ה-400-500~ נק'!איזה לוח+מעבד, איזה זכרון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.