עבור לתוכן

מהו הכרטיס המינימלי התקציבי המומלץ על מנת להריץ את כל המשחקים בצורה סבירה?

Featured Replies

פורסם

אין לא רואה שום טעם להשקיע ב-8800 לאור מחירו היקר ,שלא צפוי לרדת עד שה-r600 לא יצא לשוק

העובדה שאין מישחקי dx10 (וגם אם crysis יצא סוף סוף מחר ,עדיין זה פסיכי לשים 3000 שח בשביל להריץ בצורה אופטימלית מישחק אחד בילבד )

ולקינוח כל בעיות התאימות והבאגים שיש ב-ויסטה

כך שאני מחפש לקנות בשבוע הקרוב את הכרטיס הכי זול שיוכל להריץ בצורה סבירה בלי יותר מדי פשרות בגרפיקה את כל המשחקים של היום (בדגש על המישחקים האהובים עליי hl2 ,farcry , cod2 וההמשכים שלהם ).

לטעמי הרצה סבירה היא לפחות 30fps (שיהיה גם מינימלי גם בקטעים גרפיים עמוסים במיוחד) וברזולוצייה שהיא או 1024X768 עם כל הפילטרים האפשריים מופעלים , או לחילופין רזולוצייה של 1600X1200 ללא פילטרים.

מסקירה שיטחית התברר לי ש-7600gt הוא גבולי למדי ,כך שאני מיתלבט בין :

7900gs

x1900gt

x1950pro

x1900xt

לכרטיסים של ati יש יתרון של vivo [glow=red,2,300] (ניתן לחבר dvd שולחני או מכשיר וידיאו ולהישתמש בו כ-tuner ? ?)[/glow] , אבל הם יותר יקרים משמעותית ואני לא בטוח שההשקעה בהם מוצדקת היות וממילא אני מיתכוון לשדרג לכרטיס dx10 בתוך כחצי שנה.

על מה אתם ממליצים ?

דרך אגב, האם כפיתרון זמני כדאי ללכת על כרטיס מיד שנייה ? ,

ואם כן ,איזה כרטיסים מומלצים שיעמדו בדרישות שציינתי למעלה (גם agp וגם pci-e הם אופצייה היות ויש לי 2 מחשבים -אחד עם athlon xp 2500 והשני עם e6300) ?

במידה ותמליצו על כרטיס יד שנייה , האם סביר להוריד 50 % ממחירו של אותו כרטיס משומש לעומת מחירו הנוכחי כחדש או כרטיס חדש שמקביל לו בביצועיו?

פורסם

לדעתי X1950Pro הוא הכרטיס הכי משתלם שכדאי לקנות היום... 1000-1300 שקל...זה לא יקר יחסית לכרטיס מסך

יש לי אותו ואני מרוצה! לא צריך יותר מזה לדעתי..

פורסם

בקשר לvideo in תוודא שהמכשיר שאתה מחבר תומך בntsc או שתיהיה לך התנגשות כי הם לא תומכים בPAL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים