פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים שלוםבקרוב אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדשוצימצמתי את המועמדים לשנייםהWD 80 גיגה SPECIAL EDITIONוה80 גיגה של סיגייט ברקודה 4אני אישית מעדיף את סיגייט שכבר הוכיחו את עצמם באמינותמה שWD עוד צריכה לעשותשאלתי היא?מה קצב הערבת הנתונים של כל אחד מהארד דרייבים?האם ה8 מגה קאש עד כדי כך משמעותי?
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים כו....!!!! תחשוב שאתה מעתיק קבצים נכון איטי? כי הוא משתמש בזיכרון של המחשב! אז בגלל הזיכרון קאש זה לא יפריע לך!
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר אני לא מעתיק הרבה קבציםותאמין לי שאם אני אחכה עוד 10 שניות זה לא יהרוג אותיאני שואל שוב:מה קצב העברת הנתונים של הכוננים?
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר http://seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/0,1081,381,00.htmlhttp://store.westerndigital.com/product.asp?sku=1903921אין מידע על קצב העברת נתוניםאני פונה לעזרה מטוםאולי יש שם
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים W.D גם אמינים לי יש הרד דיסק 15.3 5400 של w.d וההרד דיסק הזה עבר דברים שהיו הורסים דיסקים אחרים (הפסקות חשמל. ריסט באמצע התקנות ועוד.....) ואין לו אפילו Bad sector אחדורק בגלל זה קניתי את הW.D 80JB ואני חייב להגיד לך שהוא:1.שקט2.אמין3.מהיר מאוד3.4 שנים אחריותהרד דיסק מעולה!
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים א. 8MB CHACE נותן יתרון משמעותי בביצועים, שכן ההרד דיסק הוא צוואר הבקבוק של רוב המערכות. (וזה לא רק להעתקות, זה גם לעבודה שוטפפת עם ההרד-דיסק)ב. בנוגע להטלת הספק באמינותה של WD, יש לי 3 כוננים של WD - כונן אחד נקנה ב 1995 ושרד עד לפני חצי שנה. - כונן אחד של 14GB נקנה לפני 3-4 שנים, ועדיין עובד. - כונן אחד נקנה לפני פחות מחצי שנה ועובד מצויין.לכן לי אישית אין בעיה עם הכוננים של WD, ואני לא מבין מה הרעש מאחורי הסטיגמה של - "WD לא אמינים".
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים OFF TOPIC SONIC, אמרו לך פעם שאתה מזכיר סוכני מכירות מערוץ הקניות? או משהו דומה?
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים מחבר לא הוא לא יכול להיות מערוץ הקניותערוץ הקניות מוכר רק חראנ.באני אקח את הWD, תודה לכולם
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים לא הוא לא יכול להיות מערוץ הקניותערוץ הקניות מוכר רק חראלא יכולתי להגיד את זה יותר טוב!ועשית קניה חכמה אתה לא תצטער!
פורסם 2002 בדצמבר 523 שנים כו....!!!! תחשוב שאתה מעתיק קבצים נכון איטי? כי הוא משתמש בזיכרון של המחשב! אז בגלל הזיכרון קאש זה לא יפריע לך!מעניין. או שלא. הקיצר, אתה טועה.זה מקצר את זמני הגישה לדיסק, כי הוא מגיב מהר יותר. אבל זה לא מהיר יותר, כי הCACHE קורא מהפלטות. העומס יהיה.הוא לא מתקרב לדיסק סקאזי. בבצועים, ובמחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.