עבור לתוכן

פרויקט גמר

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום אני מתנצל מראש אם התוכן לא קשור לפורום הזה

אני מעוניין לבנות CHIP MOD לPS2 מרמת הנגד עד לשלב ההתקנה הפיזית אם מישהו כאן יוכל לכוון אותי לאתרים הדנים בזה או מידע פרטי אני אשמח ואודה לו

פורסם

אני מעוניין לבנות CHIP MOD לPS2 מרמת הנגד עד לשלב ההתקנה הפיזית אם מישהו כאן יוכל לכוון אותי לאתרים הדנים בזה או מידע פרטי אני אשמח ואודה לו

מרמת הנגד ? ומה עם ה chip עצמו ? גם אותו אתה רוצה לייצר לבד ?

בכל מקרה בניית/ שימוש ב chipmod זה לא נושא שאוהבים ב hwzone.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לבנות את CHIP בעצמי כי פיזית אינני יכול ואין לי את הידע הנדרש לשם כך אבל מרמת הנגד כן ולגבי העניין שלא אוהבים CHIP MOD בפורום אז זה לצורכי לימוד בלבד תאמינו או לו פשוט זה נראה לי פרויקט מעניין ושימושי ומאתגר בכל מקרה לי אישית יש תאוריה שאומרת שחברת סוני עזרה לפתח את הCHIP כי בזכותם קונים יותר מכשרים אבל זה כבר גולש משאלתי אז אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר שכן דן בעניין אז בבקשה תעזור...

פורסם

הבעיה בתאוריה שלך היא שהחברות מרויחות על המשחקים יותר ממה שהם מרויחות על המכשיר

פורסם
  • מחבר

רוב הרווחים של סוני נובעים ממכירת הקונסולה ולא מהמשחקים שרצים עליה אבל זה גולש משאלתי האם מישהו כאן יכול לעזור לי???

פורסם

רוב הרווחים של סוני נובעים ממכירת הקונסולה ולא מהמשחקים שרצים עליה אבל זה גולש משאלתי האם מישהו כאן יכול לעזור לי???

1. סוני מפסידה על כל PS3 שהיא מוכרת (כמו $M על כל xbox 360 שהיא מוכרת).

2. אתה לא יכול "לבנות CHIP MOD לPS2 מרמת הנגד עד לשלב ההתקנה הפיזית", אלא אם כן אתה מהנדס אלקטרוניקה.

זה לא חיבור של רק נגד וכבל יש שם ג'וקים שחייבים לקנות (וזה לא ג'וקים שאפשר לקנות בסתם חנות אלקטרוניקה).

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול "לבנות CHIP MOD לPS2 מרמת הנגד עד לשלב ההתקנה הפיזית", אלא אם כן אתה מהנדס אלקטרוניקה.

זה לא חיבור של רק נגד וכבל יש שם ג'וקים שחייבים לקנות (וזה לא ג'וקים שאפשר לקנות בסתם חנות אלקטרוניקה).

זו הכוונה שלי להרכיב גם את הג'וקים ולרכוש אותם אז אם אתה יודע איך או איפה אפשר למצוא הדרכה על הנושא אני אודה לך,לגבי הקניה של הרכבים את זה תשאיר לי שזו תיהיה הבעיה היחידה שתישאר לי בכל הפרויקט...

נ.ב אני דיברתי על PS2 ולא על PS3

פורסם

לא יודע מה לעשות עם הת'רד הזה. חוקי או לא, הוא לא קשור לציוד היקפי.

ננעל על פי חוקי הפורום החדשים, תמצא פורום מתאים יותר בHW לפתוח אותו (אולי מודינג?).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים