פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים המממסדרות-אנדרומדהבבילון 5 (הככככי גדולה מכל הסדרות)Stagate sg-1ster trek DS9סרטים-כל הסרטים של בבילון 5StargateStar wars(כולם)גלדיאטורמטריקסDUNE 2000 (זה מיני סדרה של 3 פרקים)minority reportחולה SCI-FI אני מה...? ;D
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים סרטים:The Good GirlThe Maskלא אהבתי מלא סרטים...סדרות:חבריםמפגשים מהסוג האישיבגבול השפיות...לא רואה ממש טלויזיה... כל היום במחשב
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים סרטים:action/sci-fi -star wars, the matrixמנגה/אנימה-הנסיכה מונונוקי, ghost in the shellקומדיה-פלבר, הפנטזיה של האלסדרות:קומדיה-מפגשים מהסוג השלישי, חברים,בקר, אל גבול השפיות (או משהו כזה)פעולה-באפי, דארק אנג'ל מצוייר- <- דראגון בול Z זה כול מה שאולה לי בראש אבל יש עוד מלא שלא עולים לי לראש, אבל חצי ממה שאתם אמרתם/תאומרו אני אהבתי גם
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!!אף אחד פה לא חשב על סדרת האיכות הזאת, שוברת השיאים הזאת, הסדרה הטובה ביותר שנוצרה אי פעם!:Band Of Brothers!
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים המממסדרות-אנדרומדהבבילון 5 (הככככי גדולה מכל הסדרות)Stagate sg-1ster trek DS9סרטים-כל הסרטים של בבילון 5StargateStar wars(כולם)גלדיאטורמטריקסDUNE 2000 (זה מיני סדרה של 3 פרקים)minority reportחולה SCI-FI אני מה...? ;Dותו הדבר רק עם כמה תיקונים
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים סדרות:Stargate Sg-1FarscapeRoughnecks - Starship Troopers ChroniclesBabylon 5אנדרומדהThe X filesStarTrek (כמעט כולם , לא אהבתי כל כך את Voyager)לא ממש סדרה .. אבל גם אפקט הפחדסרטים:כל הסרטים של סטאר טראק ושל בבילון 5.Starship TroopersSpaceballsLOTRCats & DogsStargateMinority ReportAli G in the HouseAiThe oneKung PowMeet the ParentsSuper Troopersזה מה שאני יכול לחשוב כרגע....
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים כל הסרטים של ג'קי צאן במיוחד הסרט שלו עם כרטיס טאקר (לא זוכר את השם)שעת שיא 1 -2
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אם כבר מדברים על סדרות אז אי אפשר בלי הסדרה הגאונית Futurama - מומלץ מאוד!!סדרות אחרות שאני אוהב,24 - אחלה של דבר, ועכשיו שערוץ עשר קנה אותה אפשר יהיה לראות אותה גם בערוץ ישראליבאפי, פיירפליי וחברים ועוד שאני מתקשה להזכר בהם.בין הסרטים שאהבתי יש את שר הטבעות והאחד עשרה של דני אושן ואם ללכת קצת יותר אחורה אז גם הסנדק ,מלתעות ובטח עוד הרבה אחרים.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים 2001:a space odysseymatrixfight clubאני צריך להיזכר יש עוד הרבהוסדרות:חבריםjackassכולם אוהבים את ריימונדוגם יש עוד
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים The Mummy The Mummy 2Scorpion KingSpider-ManGladiatorThe nutty ProfessorThe nutty Professor 2Monsters.inc
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים סרטים: MATRIX איך לא? נשיקת הדרקון גלדיאטור The one NOT ANOTHER TEEN MOVIE ולא זוכר מה עוד.. סדרות: חברים ווקר [לא לצחוק ;D] אנדרומדה [איך לא?] JACKASS FEAR FACTOR - במיוחד הספיישלים המפגרים שלהם וכמ ובן קשה לי לזכור מה עוד...
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אם כבר מדברים על סדרות אז אי אפשר בלי הסדרה הגאונית Futurama - מומלץ מאוד!! סדרות אחרות שאני אוהב, 24 - אחלה של דבר, ועכשיו שערוץ עשר קנה אותה אפשר יהיה לראות אותה גם בערוץ ישראלי באפי, פיירפליי וחברים ועוד שאני מתקשה להזכר בהם. בין הסרטים שאהבתי יש את שר הטבעות והאחד עשרה של דני אושן ואם ללכת קצת יותר אחורה אז גם הסנדק ,מלתעות ובטח עוד הרבה אחרים. ערוץ 10 קנה את 24? סוף סוף הם עשו משהו חכם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.