פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים שמתי סיסמה למשתמש שלי בוידנוס ואני שכחתי את הסיסמה אני רוצה לדעת אם יש סיסמה ראשית לכל המשתמשים אוליי משהו כזה נ.ב הסיסמה של האדימנסטראטור והמשתמש שלי אותה סיסמה "
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים לא נראה לי שיש דרךתנסה אולי להתקין וינדוס על כונן אחר וככה יהיה לך את הקבציםודרך אגב תשנה את הכותרת
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מה פתאום להתקין וינדוס על כונן אחר תכנס לsafe mode ותמחק את הססמה(כדי להכנס לsafe mode אתה לא צריך את הססמה)
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים אה נכון,באמת שחכתי שיש אפשרות להיכנס למצב בטוח אבל איך אפשר למחוק משם את הסיסמא???
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים לא נראה לי שזה אפשרי כי אם זה היה אפשרי הסיסמא לא הייתה נחשבת אפילו להגנה הכי קטנה
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים ביוזר שלי הססמא נשארת גם בSAFE MODEאבל יש אפשרות ליצור דיסקט איתחול ססמא, ראיתי את האפשרות אחרי שחבר ניסה לפרוץ את הססמא שלי כמה פעמים ;D אחרי שתצליח להיכנס למחשב כדאי ליצור דיסקט כזה
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים פותח הת'רד, תשנה בבקשה את הכותרת לאחת שתואמת את חוקי הפורום.משהו כמו "שינוי סיסמאות כניסה לחלונות" או משהו תיאורי יותר בהחלט יספיקו.במידה ולא תשונה הכותרת - הת'רד יינעל מיידית, וחבל.יום נעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.