פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחנות מסויימת (לא אציין איזו כי אסור לפרסם) ובה מוכרים זכרונות DDR2700 של Twinmosרציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם ואיך הם ביחס לזכרונות מוכרים יותר כמו Samsung, Kingstone ודומיהם....תודה מראש
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אני מבין שאתם גולשים ב-KSP, אז בפירוש לא לקנות את הזכרונות האלו.לא שהם לא טובים, פשוט זו חברה לא מוכרת, עם זיכרונות שאף אחד לא ניסה,ואי אפשר לדעת מה הם שווים.ב-50ש"ח יותר יש את הזכרונות של WINBOND ושל SAMSUNG שנחשביםזיכרונות על רמה וגם טובים ל-OC.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר אני לא מבין מה הקשר איפה אנחנו גולשים.ביקשתי חוות דעת על הזיכרונות אני די יודע איפה אני גולש (בפעם האחרונה שבדקתי לפחות זה היה כך)אין איזה אתר שניסה אותם? והעביר אותם תחת סדרת בדיקות?
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אני אישית לא קונה מתחת ל512 מגהוהזכרונות האלה זולים בכ130 ש"ח מהסמסונג אני לא מתכנן OC לזכרונותשווה לקחת אותם?נ.באני מעדיף להשקיע את ה130 ש"ח האלה בMX500אז זה די חשוב
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים לא התעצלתי ואספתי לכם כמה REVIEWS את ההחלטה הסופית תעשו לבד לאחר קריאהhttp://www.hexus.co.uk/review.php?review=436&page=4http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=375&dPage=4http://www.cluboverclocker.com/reviews/memory/twinmos/512_cl2_ddr/http://www.overclockers.com.au/techstuff/r_twinmos_pc2700/page2.shtmlמספיק לא???
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים רעיון טוב לקנות את ה-LOGITECH MX500, יש לי אותו, הוא מצויין.w00t?דברתי ללב.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אני מבין שאתם גולשים ב-KSP, אז בפירוש לא לקנות את הזכרונות האלו.לא שהם לא טובים, פשוט זו חברה לא מוכרת, עם זיכרונות שאף אחד לא ניסה,ואי אפשר לדעת מה הם שווים.ב-50ש"ח יותר יש את הזכרונות של WINBOND ושל SAMSUNG שנחשביםזיכרונות על רמה וגם טובים ל-OC.twinmos היא כן חברה מוכרת.ובכלל, אני ממליץ על זכרונות ג'נריים לכל אלה שלא הולכים להתעסק מי יודע מה בתזמונים ובאוברקלוק.סייג לחכמה שתיקה חברים.. (לב, גם אתה תפנים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.