עבור לתוכן

אז ככה קיבלתי קצת כסף לחנוכה ואני לא יודע במה עדיף להשקיע בשידרוג המחשב ??

Featured Replies

פורסם

תוכלו לעזור לי בבקשה אז ככה המחשב שלי הוא AMD 3000 64 BIT ויש לי 2 סטיקים של 256 שעובדים כDC והארד דיסק של 80 ג'יגה

אז הקומבינציות שאני חושב אליהם זה:

1) לקנות עוד 2 סטיקים של 256 והארד דיסק נוסף (ואז יהיה לי זיכרון של 1 אבל החיסרון יהיה שלא יהיו יותר סלוטים פנויים)

2) לקנות עוד 2 סטיקים של 512 סך הכל יהיה לי ג'יגה וחצי (שאין לי מושג עד כמה הוא אפקטיבי) אבל להישאר עם הארד דיסק מציק רק של 80 ג'יגה ( שלא מספיק לכלום).

עוד דבר שכדאי שאציין שחבר הביע לי פעם זיכרון משומש של (256) והכנסתי אות למחשב בנוסף ל2*256 והוא עשה לי מסך כחול (בקיצור דפק לי אותו) אז

הבאתי אותו לדוד שלי שביקש ואצלו הזיכרון עובד כמו פנתר ובזכותי יש לו עכשיו 512 במקום ה256 ....

תודה רבה לכל התותחים ....

פורסם

1) לקנות עוד 2 סטיקים של 256 והארד דיסק נוסף (ואז יהיה לי זיכרון של 1 אבל החיסרון יהיה שלא יהיו יותר סלוטים פנויים)

זה מה שאני הייתי עושה במצבך

ועד שתצטרך יותר מגיגה זכרון - זה בטח יהיה היום, שתייחל שיקנו לך מחשב חדש....

כי לווינדוס ויסטה לפי מיקרו סופט המינימום הוא 512 מגה בייט (כמובן שרצוי יותר - אבל זה המינימום)

רק תדאג שיעבדו ב דואל צ'אנל

פורסם

BuLA89

הלוח אם שלך לא תומך להפעיל 3 סטיקים של זיכרון.

בגלל זה הוא הציג מסך כחול.

גם אני היתי בוחר באפשרות 1 , אין גם מה להתלבט במיוחד כאשר כתבת ש80 ג'יגה לא מספיק לך. ובאמת שלא צריך בינתיים יותר 1 ג'יגה זיכרון זה מספיק בהחלט

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אתכם גם אני מעדיף את האפשרות הראשונה אבל אם בעתיד הקרוב יהיה ממש צורך ביותר מג'יגה (בויסטה)

כל החברים שלי שיש להם עוד לפחות 2 מקומות פנויים ישדרגו ורק אני אהיה תקוע עם 1 ג'יגה...

yehudaa אני ממש לא רואה את אבא שלי קונה בזמן הקרוב או הרחוק שוב מחשב ב6 אלף .....

אז אולי כן עדיף את הג'יגה וחצי ?????

אשמח לשמוע עוד דעות .....

פורסם

"אבל אם בעתיד הקרוב יהיה ממש צורך ביותר מג'יגה (בויסטה)"

יש כבר לא למעט ויסטה מותקן. והוא עובד חלק/מעולה עם 1 ג'יגה

ושוב כאשר תתקין ויסטה הוא יקח לך בערך 10 גיגה (עם הדרייברים וכאלה) ועוד בלי התוכנות הכבדות שלך

אז בטוח תרצה עוד דיסק קשיח

ככה שאפשרות 1 הרבה יותר טובה בשבילך

פורסם

בלי ספק האופציה הראשונה.

כשתצטרך לשדרג תחליף את הכל ב2 סטיקים של 1G.

פורסם
  • מחבר

ואני אומר שאבא שלי קמצן זה יהיה השדרוג האחרון כנראה אז אני לא מתכוון להחליף בעתיד את הזיכרון לשני סטיקים של ג'יגה !!!

אתם מבלבלים אותי חוץ מזה שעוד מעט לא יהיה כבר את הDDR 400 כבר הכל מחליפים בDDR 2 אז זה יהיה השדרוג האחרון !!

ואני בכלל ילד טיפש אבא שלי אמר לי לקחת 160 ולא הקשבתי לו אמרתי שזה הארד דיסק מהיר 8MB SATA ושטויות ולא היה 160 SATA ...

טוב אני אלך על האופציה ה-1 ואקנה הארד דיסק וזיכרון כניראה בKSP יש למישהו המלצות להארד דיסק וזיכרון ???

פורסם

מה התקציב?

אם סביב ה500 : WD800JD 80GB 7200RPM, 8MB, SATA + 256MB TwinMOS CL2.5 *2 =560

אם סביב ה600 : WD1600JS 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II + 256MB TwinMOS CL2.5 *2 = 640

אם סביב ה 700: WD2500KS 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II + 256MB TwinMOS CL2.5 *2 = 715

כפי שאתה רואה ככל שאתה קונה דיסק קשיח גדול יותר (בגבולות ה 250) כך זה משתלם יותר

פורסם

אין לך מה לדאוג בקשר לגיגה זכרון זה יספיק לך להרבה זמן (לפחות שנה וחצי...אם לא יותר )

ואני משער שעד אז תמצא דמי כיס לשדרג את הזכרון ולתת לדוד היקר שתי סטיקים של 256 :)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח אחלה- yehudaa

®_GL_® -תודה רבה

נראה לי ש80 +160 זאת הבחירה המועדפת עליי

שאלה אחרונה לסיום אם אני אקנה סטיק אחד ולא יהיה DC מה זה יעשה פחות טוב מאשר שניים של 256 כDC ?

פורסם

אתה לא יכול לקנות סטיק אחד, כי הלוח אם לא תומך ב 3 סטיקים. הרי כבר בהתחלה אמרת שניסית זאת פעם.

תתחדש! וחג שמח!

פורסם
  • מחבר

וואלה נכון אמרת :xyxthumbs:

הלוח אם שלי לא תומך בSATA II ואני לא רואה שיש הארד דיסקים של SATA רגילים בKSP של 160 ג'יגה מה לעשות ???

תודה וחג שמח לכולם !!!

פורסם

אם אני לא טועה זה לא משנה sata 1 או 2

כולם תומכים בכולם

כלומר שתוכל לקנות הרדיסק סאטא 2

אבל אני לא בטוח ...

פורסם

sata2 תומך אחורנית, כלומר אתה יכול לקנות דיסק קשיח SATA2 ללוח אם SATA1. והוא יעבוד מעולה.

( בכל מקרה,יש מאחורי הדיסק קשיח ג'מפר שהדיסק קשיח יעבוד כ SATA1)

פורסם

אתה בטוח בזה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים